Slider

Cete de colindatori au ajuns astazi si la Primaria Pascani. Sute de elevi de la scolile din oras, dar si din diferite ONG-uri au cantat in foaierul institutiei publice, in fata primarului, a consilierilor si a functionarilor. Au fost orchestre, solisti vocali si coruri care au adus magia Craciunului in cladirea de unde se conduce orasul.

Dupa sedinta de Consiliu Local de la Primaria Pascani, ultima din acest an, alesii locali au primit colindatori din oras, in foaierul institutiei publice. Au fost 15 momente artistice, iar festivalul a inceput cu orchestra “Plaiuri pascanene” de la Clubul Copiilor si Ansamblul “Ghiocelul” de la Liceul Nicolae Iorga. Elevii au venit imbracati in portul traditional romanesc.

Copiii de la Liceul Miron Costin din Pascani, coordonati de profesoara Cristina Paval, au cantat pe mai multe voci, creand un moment de neuitat.

In total, au colindat Primaria Pascani peste 500 de elevi. Fiecare a primit in dar cate un pachet cu dulciuri, in valoare de 50 de lei fiecare.

Slider