21.6 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Colegiul “Unirea” va gazdui maine un proiect European

In perioada 12 – 14 decembrie 2012, Colegiul “Unirea” gazduieste intalnirea partenerilor din cadrul proiectului European multilateral Leonardo, cu tema “Orientarea profesionala a persoanelor cu dizabilitati” (“Professional Orientation of People with Disability”) din tarile: Spania, Anglia, Polonia, Cehia, Bulgaria, Romania.

Pentru reusita acestui eveniment derulat pe parcursul a doua zile isi vor aduce aportul prin participare la activitatile proiectului urmatoarele institutii: ISJ Iasi, Primaria Pascani, C.S.C. “Sf. Nicolae” Paşcani, Scoala Speciala Pascani, Colegiul Tehnic de Cai Ferate “Unirea” Pascani, Clubul Copiilor Pascani, Liceul pentru elevi cu deficienţe de vedere “Moldova” Tg. Frumos, Primaria Draguseni, Fundaţia “Sfântul Spiridon şi Ioana”,conform unui program discutat si avizat de coordonatorul proiectului, d-na  Dolores Sánchez.

Programul este urmatorul: de la ora 9.00 – 10.00, invitatii vor vizita C.S.C. “Sfantul Nicolae” Pascani, de la 10.45 – 11.30 are loc prezentarea Atelierelor de lucru din cadrul scolii, de la ora 13.00 vor avea loc discutii despre produse ce trebuie realizate in cadrul proiectului. De la 15.30 – 17.00 se va merge in vizita la Cetatea Neamtului, dupa care acestia vor merge la Draguseni.

Joi, 13 decembrie, au loc o serie de prezentari la Clubul Copiilor din Pascani, incepand cu ora 9.15, iar de la ora 11.45 activitatile se vor muta la Liceul pentru elevi cu deficiente de vedere din Targu Frumos.

Sfarsitul programului va avea loc la Iasi.

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow