More

  Colegiul “Unirea” va gazdui maine un proiect European

  Array

  In perioada 12 – 14 decembrie 2012, Colegiul “Unirea” gazduieste intalnirea partenerilor din cadrul proiectului European multilateral Leonardo, cu tema “Orientarea profesionala a persoanelor cu dizabilitati” (“Professional Orientation of People with Disability”) din tarile: Spania, Anglia, Polonia, Cehia, Bulgaria, Romania.

  Pentru reusita acestui eveniment derulat pe parcursul a doua zile isi vor aduce aportul prin participare la activitatile proiectului urmatoarele institutii: ISJ Iasi, Primaria Pascani, C.S.C. “Sf. Nicolae” Paşcani, Scoala Speciala Pascani, Colegiul Tehnic de Cai Ferate “Unirea” Pascani, Clubul Copiilor Pascani, Liceul pentru elevi cu deficienţe de vedere “Moldova” Tg. Frumos, Primaria Draguseni, Fundaţia “Sfântul Spiridon şi Ioana”,conform unui program discutat si avizat de coordonatorul proiectului, d-na  Dolores Sánchez.

  Programul este urmatorul: de la ora 9.00 – 10.00, invitatii vor vizita C.S.C. “Sfantul Nicolae” Pascani, de la 10.45 – 11.30 are loc prezentarea Atelierelor de lucru din cadrul scolii, de la ora 13.00 vor avea loc discutii despre produse ce trebuie realizate in cadrul proiectului. De la 15.30 – 17.00 se va merge in vizita la Cetatea Neamtului, dupa care acestia vor merge la Draguseni.

  Joi, 13 decembrie, au loc o serie de prezentari la Clubul Copiilor din Pascani, incepand cu ora 9.15, iar de la ora 11.45 activitatile se vor muta la Liceul pentru elevi cu deficiente de vedere din Targu Frumos.

  Sfarsitul programului va avea loc la Iasi.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet