19.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Colegiul Unirea Pașcani a obținut titlul de școala eTwinning

Noutati la Colegiul Tehnic CF Unirea din municipiul Pascani. De curand, institutia de invatamant a obtinut titlul de școala eTwinning, singura din judetul Iasi.

Încă un titlu care ne onorează: suntem Școală eTwinning!

Suntem singura unitate de învățământ din județul Iași care a obținut acest titlu în acest an!
Felicitări Colegiului „Unirea” și echipelor de profesori implicate în proiectele eTwinning!
Certificatul de Școală eTwinning reprezintă o recunoaștere și o apreciere a implicării, angajamentului și devotamentului atât ale fiecărui eTwinner, cât mai ales ale întregii școli, la nivelul cărora colaborează echipe de profesori și directori.
Statutul de Școală eTwinning poate fi atins în urma parcurgerii unui traiect de dezvoltare, cu etape care pot fi evaluate obiectiv. Nu este o competiție, ci un proces de evoluție de la un nivel la altul” se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a colegiului.

 

Școlile eTwinning:

 • Sunt recunoscut la nivel european drepte modele pentru comunitatea eTwinning și formează o rețea de școli de elită, care va contura direcția de dezvoltare a acțiunii.
 • Au o vizibilitate sporită la nivel european și pot folosi Certificatul de Școală eTwinning în materialelor informative și promoționale proprii.
 • Sunt recunoscute drept modele în sfera:
  • practicilor digitale
  • practicilor de siguranță online
  • abordărilor inovatoare și creative ale pedagogiei
  • promovării dezvoltării profesional continui a personalului
  • promovării practicilor de învățare în colaborare în rândul personalului și elevilor

Personalul și conducerea școlilor premiate sunt invitate să participe la programele de dezvoltare profesională dedicate lor. De asemenea, se pot înscrie într-un grup eTwinning, unde vor putea face schimb de bune practici, vor putea colabora și vor putea frecventa anumite evenimente online.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow