More

  Colegiul “Unirea” merită zâmbete Colgate

  Array

  C.P. Colgate – Palmolive România S.R.L. în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România va desfășura, la nivel național, în perioada 7 octombrie – 17 decembrie 2017 evenimentul ROMÂNIA MERITĂ ZÂMBETE COLGATE.

  În data de 8 octombrie 2017, în intervalul orar 10-18, evenimentul va avea loc la Pașcani, iar școala gazdă, unde vor avea loc activitățile, este Colegiul Tehnic C.F. „Unirea” din municipiu.

  Evenimentul ROMANIA MERITĂ ZÂMBETE COLGATE este unul amplu, organizat la nivel național. Pe lângă programul de consultații dentare, în școala noastră se vor desfășura și alte activități: lecții de educație în igiena orală.
  În cadrul acestui eveniment, pe 8 octombrie 2017 vor beneficia de control stomatologic gratuit maximum 90 de elevi din unitățile de învățământ ale orașului: 60 de elevi de la Colegiul Tehnic C.F. „Unirea” și 30 de elevi de la celelalte școli.

  Controalele stomatologice gratuite vor fi realizate de către trei medici stomatologi asistați de trei studenți la Facultatea de Medicină sau de asistente medicale, folosind instrumentar de unică folosință, omologat, specific cabinetelor stomatologice.

  Evaluările clinice pentru elevii provenind din școala gazda, în speță Colegiul „Unirea”, Pașcani, se vor face în urma înscrierilor pe Lista de participare la consultațiile stomatologice.
  Elevii de la alte școli din localitate vor fi înscriși în ziua evenimentului.

  În cadrul activităților desfășurate vor fi oferite gratuit, în limita stocurilor disponibile, produse Colgate.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Întreruperi de apă în apropierea Pașcaniului

  Întreruperi de apă în apropierea Pașcaniului. //

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet. //

  ApaVital anunță că va achita redevența către municipalitate

  ApaVital a precizat prin intermediul unui comunicat de presa ca a facut demersurile necesare asa incat sa poata achita revedenta către muncipiul Pașcani. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet