More

  Colegiul „Sadoveanu” are un nou director

  Array

  Genoveva Șerban a fost numită oficial în funcția de manager a Colegiului Național „Mihail Sadovenu” din Pașcani. Reprezentații Inspectoratului Școlar Județean Iași au fost prezenți la unitatea de învățământ pentru a anunța noua conducere în fața profesorilor, părinților și elevilor. Vizibil emoționată, profesorul de biologie a vorbit despre ceea ce dorește să schimbe și ce vrea să facă în școală.

  După mai bine de o lună de zile de când Colegiul “Sadovenu” a rămas fără director, astăzi a fost numit oficială de inspectorii de la ISJ Iaşi. Este vorba despre Genoveva Șerban, profesor cu o vechime la catedra de aproape 19 ani, iubită de elevi, părinți și colegii de cancelarie.

  Inspectoratul a luat această decizie în urma analizării CV-urilor, dar și a propunerilor venite de la profesorii din școală. A contat foarte mult și implicarea ei în activitățile extrașcolare, dat fiind că a accesat zeci de proiecte pentru dezvoltarea capacității și personalității elevilor. De asemena a contat și cursurile de formare urmate pentru dezvoltarea competențelor manageriale și faptul că a primit nota 10 la examenul de grad I.

  Vizibil emoționată, noul director s-a arătat bucuros și în același timp îngândurat și îngrijorat de noua funcție știind că implică mai multe lucruri. Speră să aibă sprijin din partea adminsitrației locale, a colegilor, părinților și chiar a elevilor. Spune că nu este adepta schimbărilor majore mai ales dacă acestea au funcționat bine până acum.

  Genoveva Șerban este profesor de 19 ani, dintre care 17 la Colegiul “Sadovenu”. Este căsătorită și are doi băieți, gemeni, elevi de liceu la aceeași școală. Se descrie ca o persoană simplă, muncitoare, care știe ce înseamnă responsabilitatea și care a pornit de jos pentru a ajunge aici. Noul director este și coordonatoarul proiectul Eco Scoala pe județele Iași și Vaslui.

  Menționăm că, pe o perioadă de 11 ani la conducerea celei mai bune școli din județ s-a aflat profesorul de limba și literatura română Carmen Dimitriu, care a condus cu succes această unitatea de învățământ, având printre cele mai bune rezultate la examenele naționale și de bacalaureat, concursuri și olimpiade, pe judet.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI