Slider

Un elev de la Colegiul National Mihail Sadoveanu din Pascani reuseste sa obtina medalii dupa medalii la chimie. Ultima reusita a fost aceea de a se clasa pe locul al III-lea pe tara la Miniolimpiada de chimie. 

„In perioada 27 august-2 septembrie 2018, la Deva, a avut loc a XIV-a editie a Taberei Nationale de Chimie, tabara organizata de Ministerul Educatiei Nationale pentru pregatirea olimpicilor nationali calificati pe primele locuri la Olimpiada Nationala de Chimie 2018.

Lotul judetului Iasi a fost reprezentat de 9 elevi, printre care si elevii STEFAN FRASILA si VICTOR PINTILIE de la Colegiul Sadoveanu, coordonati de d-na prof. Otilia Pintilie. Elevii au participat la activitati de pregatire teoretica si practica pentru urmatorul an de studiu, au facut vizite de studiu la SC FARES Orastie, la Muzeul Aurului din Brad, precum si la fabrica de ciment de la Chiscadaga, HeidelbergCement.

Orele de studiu au fost armonios imbinate cu activitati recreative la Aqualand Deva si parcul militar Arsenal Park Orastie, precum si cu excursii la Cetatea Devei si Castelul Corvinilor Hunedoara.

Tabara s-a incheiat cu Miniolimpiada olimpicilor la care elevul VICTOR PINTILIE a reusit performanta de a se clasa al 3-lea pe tara la clasa a XII-a, primele doua pozitii fiind ocupate de elevi de la Colegiul National „Sf. Sava” din Bucuresti si Colegiul National Iasi” se arata intr-o postare publicata pe pagina de Facebook a scolii. 

 

Slider