Comunicat: Olimpicii ieșeni au fost premiați de ISJ, Primăria Iași fiind unul dintre partenerii Inspectoratul Școlar Județean, organizatorul evenimentului.


Așadar, școala ieșeană a fost în sărbătoare la sfarșit de noiembrie. Peste 600 de elevi și profesori ieșeni au fost premiați de inspectoratul școlar în cadrul Galei Excelentei în Educație, desfășurată  în Aula Magna de la Universitatea Agronomică „Ion Ionescu de la Brad“ din Iași.
Cei apreciați au primit pe lângă diploma: plachete, cărți, albume de arta, enciclopedii, CD-uri cu muzica clasică, premii în obiecte electronice și în bani, impresionantul eveniment fiind completat de momente artistice de excepție. Au fost premiate, de asemenea, și proiectele educaționale ieșene de succes, cunoscute și apreciate la nivel național (competiții de anvergura, proiecte științifice și culturale interdisciplinare, proiecte de educație multiculturală, reviste școlare).

  Singura unitate de învățământ din municipiul Pașcani premiata în cadrul acestei gale este Colegiul Național „Mihail Sadoveanu”, ca o reiterare a faptului că este considerată instituția fanion a educației pășcănene. Pe lângă numeroasele premii, mențiuni, diplome și disțincții obținute de elevii acestei instituții pe parcursul anului școlar precedent, câteva s-au remarcat la fazele naționale ale olimpiadelor școlare.

Astfel pe 22.11.2018, premiile de excelență în educație au fost acordate pentru următorii elevi și profesori coordonatori: Berenghia Smaranda la limba francează, coordonată de doamna profesor doctor Lucia Eniu, Tansanu Mihaela-Gabriela la religie catolică, coordonată de preot, profesor Mihai Cătău, Cebotari Zinaida, Gadibadi Cristina, Gladuneac Mihaela, Grosu Elena, Laura Lavric, Luca Victoria și Saidacari Tatiana la limba rusă modernă, fiind coordonați de doamna profesor doctor Anișoara Sprinceană.

 

Slider