După ce au intrat în vigoare ultimele restricții de circulație a persoanelor,  impuse de ordonată militară nr.3, mai exact, pentru a putea justifică motivul deplasării, persoanele care ies din casă trebuie să aibă asupra lor o declarație pe proprie răspundere, foarte mulți pascaneni care nu au acces la o imprimantă sau calculator, mai ales persoanele vârstnice,  s-au întrebat de unde pot procura un astfel de formular.

Colegiul Național “Mihail Sadoveanu” a venit în sprijinul acestora, punând, gratuit, la dispoziția cetățenilor, aceste formulare. Declarațiile pe propria răspundere pot fi procurate de la intrarea în curtea unității de învățământ, mai exact de la agentul de pază.

Menționăm că Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că modelul declaraţiei pe proprie răspundere a fost actualizat iar acum documentul poate fi completat și în format electronic, de pe calculator, în câmpurile predefinite, în formatul PDF, necesitând ulterior tipărirea și semnătura olografă a titularului.

Totodată, reamintim faptul că declarația pe proprie răspundere poate fi redactată integral olograf,( de mâna)  cu preluarea tuturor elementelor din modelul declarației pe proprie răspundere pus la dispoziție.

Declarația pe proprie răspundere completată se va află în posesia persoanei care efectuează deplasarea, împreună cu documentul de identitate, și va fi pusă la dispoziția reprezentanților Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale la momentul legitimării persoanei.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider