14.7 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Colegiul CF Unirea din Pascani si-a desemnat Miss si Mister Boboc 2012 – VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu” din Municipiu a avut loc, vineri seara, 9 noiembrie, spectacolul de Miss şi Mister Colegiul CF Unirea Pascani. Show-ul organizat de elevii şi profesorii instituţiei de învăţământ s-a bucurat de un succes extraordinar, care s-a desfăşurat cu sala arhiplină. Astfel, la această competiţie s-au înscris 20 de concurenţi.  Juriul concursului a fost format din profesorii şi elevii şcolii dar si un reprezentant al sponsorilor.

Show-ul a debutat cu un colaj de melodii ale tarilor din U.E., cuvantul de deschidere al prezentatorilor, apoi fiecare concurent, a intrat in focul celor 5 probe, de exemplu interviu acordat mentorilor de catre invatacei, ce stiu bobocii despre U.E., karaoke, test de abilitati vizuale si de detaliu.

Ca de obicei, balul bobocilor a avut parte de o organizare exceptionala. Spectacolul a avut momente foarte reușite, printre ele de menționat fiind prestația Grupului Folcloric al Colegiului CF Unirea și cea a formației de dans autentic rusesc din Brătești.

Dupa un spectacol de patru ore, foarte diversificat şi încărcat cu fel de fel de momente comice, artistice sau de aptitudini au fost desemnati si favoriţii la titlul de Miss şi Mister. Este vorba despre perechea cu numarul 7, formata din Cosmina Covrig și Andrei Vârlan.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=jkZII_YkOTI]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=DvXnUloUeUo]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=k6k43Ldg6JU]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=HU7AvvsJdFc]

ziaruLorizont.info

Alte articole