15.8 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Colectare selectivă la „Miron Costin” din Pașcani

C.P. Timp de o săptămână Liceul Teoretic ”Miron Costin” Pașcani a desfășurat o acțiune de colectare de deșeuri selectivă de mare amploare.

poster proiect

Organizatorii și-au propus să convingă cei 1.600 de elevi și profesori ai liceului să colecteze deșeuri selectiv. Astfel, timp de o săptămână s-au strâns baterii uzate și becuri arse pentru a fi date spre reciclare Asociației Române de Reciclare, dar  P.E.T.-uri și hârtie, ce vor fi ridicate de Procolectarea Pașcani. Proiectul de mediu și colectare selectivă de deșeuri este unul major, implicând toate cadrele didactice din școală, dar și toți elevii, de la clasa pregătitoare până la clasa a XII-a.

În zilele de joi, 27.11.20014, respectiv vineri 28.11.2014, reprezentanții celor două asociații vor fi prezenți în școală pentru a evalua rezultatele proiectului și a acorda premii.

Sprijinul Liceului Teoretic ”Miron Costin” crește șansele celor 490 de elevi și 22 de profesori coordonatori din Patrula ieșeană să se califice pentru unul din premiile naționale, adică să contribuie la colectarea a minimum 50 g DEEE/locuitor al județului, până la 31 august 2015.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow