More

  COD GALBEN de ninsori si viscol, marti si miercuri

  Array

  Jumatatea de sud a tarii si Moldova se afla de marti, ora 12.00, pana miercuri, la aceeasi ora, sub cod galben de ninsori abundente, intensificari ale vantului si viscol, potrivit unei atentionari emise luni de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
  Meterorologii avertizeaza ca, in intervalul mentionat, va ninge in majoritatea regiunilor vizate de atentionare.

  Potrivit ANM, ninsorile vor fi mai consistente in primele ore ale intervalului in Banat si Oltenia, apoi in Muntenia si Moldova. in Dobrogea, precipitatiile vor fi mixte, favorizand producerea de polei.

  Cantitatile de precipitatii vor depasi local 15-20 de litri pe metru patrat si, izolat, in sud-est, 25-30 de litri pe metru patrat.

  Vantul va avea intensificari mai ales spre seara si noaptea, depasind temporar, la rafala, 50-60 de kilometri pe ora, viscolind zapada, se mai precizeaza in atentionare.

  Potrivit directorului ANM, Ion Sandu , cantitati mari de zapada sunt asteptate pana miercuri la ora 20.00.

  La jumatatea saptamanii, in Bucuresti vor fi inregistrate, pe timpul noptii, temperaturi de pana la minus 20 grade Celsius.

  Sursa Tele M

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Anunt de pierdere

  Pierdut diploma de bacalaureat seria P Nr. 0321967 pe numele ANDRONIC V. DARIA, eliberata in data 15 august 1997. O declar nula!

  România pierde rapid din populație, natalitatea scade abrupt. În 2020 s-au născut mai puțini copii decât în 1876

  Dacă nu facem nimic, România va pierde în următorii 30 de ani peste trei milioane de oameni. Şi nu vom fi doar mai puţini,...

  Ministrul Educaţiei a anunţat că nu interzice mărţişoarele şi florile în şcoli, invocând UNESCO

  Ministrul educaţiei vine cu lămuriri pe marginea unui subiect delicat, dacă vor duce sau nu copiii mărtişoare la şcoală, de 1 martie. „Nu putem interzice...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp