9.4 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022
Array

Coada la plata taxelor locale. Ghișeele vor fi deschise de vineri

- Advertisement -

Pensionarii sunt cei mai grabiti platitori de taxe si impozite locale. Ca in fiecare an, imediat dupa Anul Nou, formeaza cozi la ghisee pentru a-si achita datoriile. S-a intamplat si astazi, 6 ianuarie la Pascani, desi casieriile vor fi deschise abia vineri.

Aglomeratie mare astazi, 6 ianuarie la Finantele Publice Locale din Pascani. Zeci de cetateni au venit de la prima ora a diminetii pentru a-si plati taxele si impozitele locale pentru anul in curs, insa au facut calea intoarsa cand au citit anuntul sau au fost informatii de functionari ca acestea se platesc incepand de vineri.

finante taxe

Ghiseele au fost luate cu asalt si de catre cei care isi reinoiesc buletinele sau au de platit amenzi pentru taxele de timbru.

Mentionam ca taxele locale din Pascani au ramas la nivelul celor de anul trecut, iar cei care platesc intreaga contributie catre bugetul local pana pe 31 martie vor beneficia de bonificati de 10%. De asemenea, veteranii si vaduvele de razboi precum si persoanele cu handicap si cei aflati in situatii sociale deosebite beneficiaza de scutiri de la plata.

Tot de scutiri, dar pentru o perioada de 8 ani de la plata impozitelor pe cladiri vor beneficia cei care vor putea face dovada reabilitarii termice a locuintelor, numai pe baza certificatelor energetice emise de un auditor specializat. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow