Dacă vreţi să ieşiţi cu maşina, înafara Pascaniului, ar fi bine că, înainte, să vă interesaţi dacă drumurile sunt deszăpezite. Altfel riscaţi să petreceţi ore întregi blocaţi în trafic.
În cursul zilei de vineri coada de maşini era întinsă pe câţiva kilometri, la ieşirea din Paşcani spre Motca.
Blocajul rutier a fost din cauza a două tiruri care au derapat pe panta de la Găștești, zona afectată de viscol în fiecare iarnă. Utilajele de deszăpezire au ajuns la faţa locului şi au degajat drumul. Intervenţia s-a desfăşurat, cu dificultate, timp de câteva zeci de minute.
Reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Administrare a Drumurilor şi Podurilor Iaşi spun că toate căile rutiere importante din judeţ sunt deschise, dar se circulă în condiţii de iarnă. Acolo unde apar blocaje se intervine imediat cu utilajele de deszăpezire.

De asemenea, Poliţia rRutieră recomanda şoferilor prudenţă şi viteza redusă la volan. Cauciucurile de iarnă şi chiar lanţurile antiderapante sunt mai mult ca oricând necesare, în aceste condiţii iar deplasările pe distanţe lungi nu sunt recomandate, în aceste zile cu ninsori abundente şi viscol.
.

RAGCL Pascani a cerut intrarea in insolventa, din cauza datoriilor. Ce ar trebui sa se intample cu transportul in comun?
Slider