22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Clubul umanității la o școală din Deleni

  Ultimele știri

  Peste 30 de elevi şi profesori de la Şcoala Gimnazială din Deleni îşi prezintă vineri, începând cu ora 12.30 la Căminul Cultural din localitate activităţile desfăşurate în cadrul proiectului Erasmus “My Nationality is Human”.

  Activităţile au început în septembrie 2015, iar în cadrul acestora, atât copii cât şi cadrele didactice au putut face schimb de experienţă cu tineri din Bulgaria, Italia, iar luna viitoare vor ajunge în Grecia. Prin acţiunile desfăşurate se doreşte învăţarea şcolarilor cu alte culturi şi civilizaţii, dorind în acest fel combaterea rasismului.

  Printre activităţile desfăşurate de copii se numără şi creerea unui Club al Umanităţii, unde tinerii află drepturile care le au, dar şi responsabilităţi. O altă activitate este lansarea unei cărţi cu circulaţie internaţională de poveşti ale copiilor, care va fi tradusă în limbile ţărilor partenere în proiect.

  Prezentarea proiectului va fi presărată cu momente artistice. Alături de România, parte din proiect sunt şcoli din Bulgaria, Italia, Grecia şi Letonia, iar perioada de desfăşurare este septembrie 2015 – august 2017.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  22.6 ° C
  22.8 °
  21.9 °
  82 %
  6.9kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  18 °
  Dum
  22 °
  lun
  26 °
  mar
  28 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet