16.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Clubul umanității la o școală din Deleni

Peste 30 de elevi şi profesori de la Şcoala Gimnazială din Deleni îşi prezintă vineri, începând cu ora 12.30 la Căminul Cultural din localitate activităţile desfăşurate în cadrul proiectului Erasmus “My Nationality is Human”.

Activităţile au început în septembrie 2015, iar în cadrul acestora, atât copii cât şi cadrele didactice au putut face schimb de experienţă cu tineri din Bulgaria, Italia, iar luna viitoare vor ajunge în Grecia. Prin acţiunile desfăşurate se doreşte învăţarea şcolarilor cu alte culturi şi civilizaţii, dorind în acest fel combaterea rasismului.

Printre activităţile desfăşurate de copii se numără şi creerea unui Club al Umanităţii, unde tinerii află drepturile care le au, dar şi responsabilităţi. O altă activitate este lansarea unei cărţi cu circulaţie internaţională de poveşti ale copiilor, care va fi tradusă în limbile ţărilor partenere în proiect.

Prezentarea proiectului va fi presărată cu momente artistice. Alături de România, parte din proiect sunt şcoli din Bulgaria, Italia, Grecia şi Letonia, iar perioada de desfăşurare este septembrie 2015 – august 2017.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow