16.9 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Clubul Sportiv Municipal cere mai multi bani de la noul buget

sigla csm

 

Clubul sportiv municipal cere 1 milion de lei din bugetul local, asta pentru ca incepand cu acest an clubul are cheltuieli mult mai mari.

Proiectul de buget pentru anul 2013 al CSM ului, este impartit in cheltuieli pentru baza sportiva cat si cheltuiel cu investitiile si reparatiile de care Clubul are nevoie. Daca in anul 2012, consilierii au aprobat pentru CSM suma de 360 000 ron, anul acesta vor trebui sa dezbata un buget mult mai costisitor.

Presedintele clubului, Bogdan Mandric, spune ca aceasta suma este cat se poate de justificata, prin prisma faptului ca incepand cu 2013, CSM ul isi achita utilitatile, suma ridicandu-se la aproximativ 2 miliarde de lei vechi.

Si sectiile clubului municipal, inghit o serie de bani: sectia de handball are nevoie de 150 milioane lei vechi, atletismul 120 milioane, sah-ul 100 milioane, rugby 100 milioane iar la sectia de fotbal inca nu s-a stabilit cu exactitate.

Legat de investitii, cei mai multi bani vor merge catre renovarea cantonamentului care nu a mai suferit lucrari de raparatii din anul 2000, iar stadionul Siretul necesita reparatii.

De exemplu tribuna de pe acest teren, sta sa se prabuseasca iar gazonul are nevoie de lucrari serioase.

Tot din suma ceruta, trebuie platiti si cei 15 angajati ai clubului, a caror salarii reprezinta suma de 2 miliarde si 400 lei vechi, cat si amenajat un put pentru apa necesar la udarea gazonului.

Cheltuielile cu participarea la diferite competitii implica si acestea sume importante de bani, de exemplu pentru echipa de fotbal ce evolueaza in liga a III a, costul pentru participarea la o etapa este de 36 milioane lei vechi.

Mentionam ca, in suma ceruta de catre Clubul Municipal nu sunt incluse salariile fotbalistilor si a staff –ului tehnic.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow