14.3 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Array

Clubul Pensionarilor din Pascani, inaugureaza un nou sediu. Doua lansari de carte, la eveniment

Pensionarii pascanenii vor avea in curand la dispozitie un club numai al lor, unde pot petrece ore intregi in compania colegilor de generatie. Pot alege sa isi petreaca timpul liber prin jocuri de recreere precum, rummy, sah sau scrabble sau citind din biblioteca clubului, care cuprinde peste 300 de carti din donatii. Toate acestea vor fi disponibile incepand de sambata, 23 februarie a.c., la “Asociatia Pensionarilor Faclia” condusa de Vasile Avramiuc, in noul sediu pe strada Cuza Voda, langa Biroul de Plati RAGCL.
La inaugurare va avea loc si lansarea a doua carti ,respectiv “Cascada umorului” de Vasile Avramiuc si Relu Segal, o carte de poezii umoristice si “Sarbatori in anotimpuri” de Vasile Avramiuc, ce cuprinde poezii pentru copii cu teme religioase.
De asemenea, la eveniment vor fi prezenti si cei care au ajutat la renovarea sediului, Dinu Apavaloaiei, Iulian Moraru, Liviu Teodorescu, Benone Mihut dar si Florin Constantinescu si Vasile Axinte. Intreaga investitie pentru renovarea noului sediu al clubului s-a ridicat la suma circa 70 milioane de lei vechi.

Alte articole