16.9 C
Paşcani
miercuri, septembrie 27, 2023
Array

Clubul Long Ho Pascani va organiza evenimentul caritabil “Un Craciun Fericit pentru toti”

In data de 17 decembrie 2012, Clubul “Long Ho” Pascani va organiza o serie de manifestari pentru a marca sarbatorile de iarna, sub titulatura “Un Craciun fericit pentru toti”.

Astfel, incepand cu ora 19.00, in Sala de Sport ce se afla situata vis a vis de Colegiul National “Mihail Sadoveanu”, sportivii de la Long Ho dar si de autoritati locale, asteapta pascanenii la un evenimt deosebit.

Se vor inmana diplome celor aproximativ 70 de sportivi care au dat examen de grad dar si celor 30 de luptatori care au participat la o competitie in cadrul clubului. Dupa acest moment, practicantii de arte martiale vot sustine un program demonstrativ cat si unul artistic, in care se vor canta colinde.

Cea mai frumoasa parte a programului pe care Clubul Long Ho il desfasoara, este aceea de mobilizare a practicantilor in vederea strangerii de jucarii, alimente, dulciuri, haine sau incaltaminte pentru familiile nevoiase ale Pascaniului. In aceasta actiune, Clubul Long Ho, este ajutat si de catre parintele paroh Dumitru Cristea, care s-a implicat puternic in aceasta actiune. Tot parintele, va identifica cu ajutorul Asociatiei “Mila Crestina”, o serie de familii mai putin norocoase la care vor ajunge aceste produse.

Presedintele Clubului “Long Ho” Pascani, Adrian Zamosteanu, face un apel catre toti oamenii de bine din oras, consilieri, oameni de afaceri, politicieni dar si simpli cetateni sa contribuie cu ce pot la aceasta campanie pentru a ajuta cat mai multe familii nevoiase de sarbatori.

Alte articole

Crosul Toamnei, la Pașcani. Eveniment programat pentru luna octombrie – DOC

Programul de activități cultural-educative al Primăriei Pașcani va fi...

Se fac înscrieri pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de Casa de Cultură Pașcani

Au început înscrierile pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de...

Marea dictare în engleză și franceză, la Miron Costin Pașcani – FOTO

Ziua Europeană a Limbilor a fost sărbătorită într-un mod...

Primarul Pașcaniului, o săptămâna in concediu

Edilul municipiului Pașcani pleacă in concediu de odihna. Vacanta...