More

  Clubul Long Ho Pascani isi reia activitatea din luna septembrie. Vezi cum iti inscrii copilul

  Array

  Cunoscutul club pascanean de Qwan Ki Do, isi reia activitatea din data de 3 septembrie moment in care vor incepe si inscrierile. In momentul de fata clubul “Long Ho”are un total de 150 sportivi, care au perticipat in trecut la tot felul de competitii si mai mereu s-au intorc cu medalii.

   

  Vor fi 5 zile de antrenamente pe saptamana, care sunt programate de la orele 19.00 – 21.00, luni si miercuri sunt adresate copiilor pana la varsta de 13 ani iar marti joi si vineri se vor antrena cei care au peste 13 ani. Precizam ca marti si joi se tin cursuri de gimnastica aerobica si gimnastica energetica TAM THE.

   

  Daca doriti sa va inscrieti copilul la aceast tip de sport, trebuie sa stiti ca sunt anumite conditii pe care trebuieste sa le indeplineasca. In primul rand trebuie ca parintii sa fie constineti ca, copilul lor va fi trimis catre o activitate ordonata si disciplinata iar acest lucru atrage o a doua conditie referitoare la copil de data aceasta. El trebuie sa isi doreasca sa lucreze si sa se integreze intr-un colectiv in care se practica disciplina si respectul reciproc. Mai sunt si altfel de conditii cum sunt cele medicale, copiii vor prezenta de doua ori pe an adeverinte care dovedesc faptul ca sunt apti pentru sport.

   

  Exista si o parte materiala, parintii trebuie sa achite sumele de 25 lei reprezentand cotizatia de membru si o alta cotizatie de afiliere la Federatie in suma de 50 ron. Cea din urma are inclusa in aceasta suma si o asigurare.

   

  Clubul pascanean a planificat deja o competitie la nivel intern, in iarna acestui an, la care vor participa doar cei care nu au facut parte din lotul echipei la competitiile nationale. La nivel international clubul este implicat in Stagiul International de Co Vo Dao si Tam The condus de Maestrul Fondator Pham Xuan Tong, la Brasov in luna octombrie.

   

  Pentru luna decembrie Long Ho Pascani va organiza o festivitate de colinde, spectacol demonstrativ si o actiune umanitara alaturi de Asociatia Mila Crestina.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident rutier grav cu o victimă în Pașcani

  Accident rutier grav, marti seara, 24 noiembrie a.c., imediat dupa lasarea intunericului pe strada Gradinitei, din municipiul Pascani. Un tanar care ar fi vrut...

  APIA autorizează peste 6,37 milioane de lei pentru plata ajutorului de stat în sectorul creşterii animalelor

  Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) anunţă autorizarea sumei de peste 6,37 de milioane de lei pentru plata ajutorului de stat în...

  Poșta Română nu lucrează cu publicul 2 zile

  Poşta Română anunță că în zilele de 30 noiembrie şi 1 decembrie toate oficiile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise. ”Programul anunţat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI