More

  Clubul Copiilor Paşcani: festivitatea de deschidere, pe 3 octombrie

  Array

  Mai sunt câteva zile până la deschiderea oficială a noului an şcolar la Clubul Copiilor din Paşcani. Activităţile vor fi reluate de sâmbătă, iar cei peste 1.500 de elevi de la şcolile din oraş sunt aşteptaţi să-şi reia pregătirile pentru a participa la numeroasele festivaluri şi concursuri care sunt programate anul viitor.

  Sâmbătă aceasta, pe 3 octombrie, începând cu ora 10.00, cu mic cu mare, elevii din Municipiu alături de părinţi sunt aşteptaţi la deschiderea anului şcolar ce va avea loc la Clubul Copiilor din Paşcani.

  Din program nu va lipsi partea artistică – cântec, joc şi teatru, dar şi prezentarea cercurilor.

  Directorul Clubului, Gabriel Ciopraga spune că instituţia este deschisă de luni până duminică pentru ca elevii să vină, după orarul şcolar, mai ales că oferta este generoasă de la carting, chimie experimentală până la cursurile de teatru pentru copii.

  În cadrul Clubului Copiilor din Paşcani sunt şi două filiale, la Ruginoasa şi Halaucesti. Aici sunt înscrişi peste 500 de elevi.

  Chiar dacă numărul copiilor înscrişi este mare, doritorii sunt în continuarea aşteptaţi la sediul pentru a vedea şi consulta oferta educaţională.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Proiect: Vacanțele școlare, diferențiate în funcție de cele 4 macroregiuni ale țării și de ciclurile de învățământ

  Un proiect depus la Parlament prevede că vacanțele școlare ar urma să aibă loc diferențiat în funcție de cele 4 macroregiuni ale țării, dar și în funcție de ciclurile de învățământ. //

  Tânăr de 26 de ani, prins băut la volan

  La data de 19 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au depistat un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DE 58 în comuna Cotnari, fiind sub influenţa alcoolului, în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. //

  Rata şomajului a urcat la 5% anul trecut (INS)

  Rata şomajului a urcat la 5% anul trecut, în creştere de la 3,9% în anul precedent, iar nivelul cel mai ridicat (17,3%) a fost consemnat în rândul tinerilor (15-24 ani), potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică publicate marţi. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet