13 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

Clubul Copiilor Paşcani: festivitatea de deschidere, pe 3 octombrie

Mai sunt câteva zile până la deschiderea oficială a noului an şcolar la Clubul Copiilor din Paşcani. Activităţile vor fi reluate de sâmbătă, iar cei peste 1.500 de elevi de la şcolile din oraş sunt aşteptaţi să-şi reia pregătirile pentru a participa la numeroasele festivaluri şi concursuri care sunt programate anul viitor.

Sâmbătă aceasta, pe 3 octombrie, începând cu ora 10.00, cu mic cu mare, elevii din Municipiu alături de părinţi sunt aşteptaţi la deschiderea anului şcolar ce va avea loc la Clubul Copiilor din Paşcani.

Din program nu va lipsi partea artistică – cântec, joc şi teatru, dar şi prezentarea cercurilor.

Directorul Clubului, Gabriel Ciopraga spune că instituţia este deschisă de luni până duminică pentru ca elevii să vină, după orarul şcolar, mai ales că oferta este generoasă de la carting, chimie experimentală până la cursurile de teatru pentru copii.

În cadrul Clubului Copiilor din Paşcani sunt şi două filiale, la Ruginoasa şi Halaucesti. Aici sunt înscrişi peste 500 de elevi.

Chiar dacă numărul copiilor înscrişi este mare, doritorii sunt în continuarea aşteptaţi la sediul pentru a vedea şi consulta oferta educaţională.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow