12.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023
Array

Clubul Copiilor îşi deschide porţile. Festivitate cu momente artistice şi de magie

Clubul Copiilor din Paşcani îşi va deschide porţile pentru noul an şcolar, în zilele următoare. La sfârşitul săptămânii, va avea loc festivitatea ce anunţă reluarea activităţilor în cadrul instituţiei publice. Vor avea loc mai multe momente artistice, precum interpretări de muzică uşoară dar şi populară, dansuri moderne, gimnastică ritmică şi magie. Înscrierile continuă pentru elevii interesaţi.

Sâmbătă, de la ora 10:00, va începe festivitatea de deschidere pentru noul an şcolar al Clubului Copiilor din municipiul Paşcani. Va fi o atmosfera de sărbătoare, cu tot felul de momente artistice, cântece de muzică uşoară şi populară, dansuri moderne, gimnastică ritmică şi magie.

Anul acesta, circa 700 de elevi vor merge la cursurile de la Clubul Copiilor, însă înscrierile continuă până pe 1 octombrie. Ei pot alege unul dintre cele zece cercuri, printre care floricultură, karting, pictură pe sticlă, tenis de masă şi altele. Pe lângă tot ce vor învaţă, vor avea oportunitatea şi de a participa la tot felul de concursuri şi festivaluri, pentru a-şi arată talentul.

Menţionăm că instituţia publică din Paşcani are structuri şi la Halaucesti şi Ruginoasa. Potrivit celor spuse de directoarea, Maria Vătămanu, programul cursurilor pentru cea din oraş, este de luni până sâmbătă.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow