10.7 C
Paşcani
joi, octombrie 28, 2021
Array

Clubul Copiilor îşi deschide porţile. Festivitate cu momente artistice şi de magie

Clubul Copiilor din Paşcani îşi va deschide porţile pentru noul an şcolar, în zilele următoare. La sfârşitul săptămânii, va avea loc festivitatea ce anunţă reluarea activităţilor în cadrul instituţiei publice. Vor avea loc mai multe momente artistice, precum interpretări de muzică uşoară dar şi populară, dansuri moderne, gimnastică ritmică şi magie. Înscrierile continuă pentru elevii interesaţi.

Sâmbătă, de la ora 10:00, va începe festivitatea de deschidere pentru noul an şcolar al Clubului Copiilor din municipiul Paşcani. Va fi o atmosfera de sărbătoare, cu tot felul de momente artistice, cântece de muzică uşoară şi populară, dansuri moderne, gimnastică ritmică şi magie.

Anul acesta, circa 700 de elevi vor merge la cursurile de la Clubul Copiilor, însă înscrierile continuă până pe 1 octombrie. Ei pot alege unul dintre cele zece cercuri, printre care floricultură, karting, pictură pe sticlă, tenis de masă şi altele. Pe lângă tot ce vor învaţă, vor avea oportunitatea şi de a participa la tot felul de concursuri şi festivaluri, pentru a-şi arată talentul.

Menţionăm că instituţia publică din Paşcani are structuri şi la Halaucesti şi Ruginoasa. Potrivit celor spuse de directoarea, Maria Vătămanu, programul cursurilor pentru cea din oraş, este de luni până sâmbătă.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Bataie de joc: Dupa majorarea salariilor si numeroase angajari, primarul Pintilie propune cresterea cu cca 40% a taxelor si impozitelor pentru pascaneni. Va...

La Pascani taxele si impozitele locale ar urma sa fie majorate cu cca 40%. Initiativa fara precedent,...

Inca un tanar, in legislativul pascanean: “Săracă nu este o comunitate care nu are bani, ci o comunitate care nu are vise!

Legislativul pascanean are un nou consilier local. La inceputul sedintei ordinare din 28 octombrie a.c. , Alexandru...

Primarul si consilierii PNL-Pro Romania, reclamati la DNA pentru abuz in serviciu

Primarul municipiului Pascani si consilierii locali din PNL si Pro Romania au fost reclamati la DNA si...

Sedinta pentru rectificari bugetare si modernizarea  unor strazi

Legislativul pascanean este convocat in sedinta ordinara, pe 28 octombrie de la ora 09.00. Pe ordinea de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI