17.3 C
Paşcani
marți, octombrie 3, 2023
Array

Clubul Copiilor isi cauta personalitatea juridica

Clubul Copiilor din Pascani se confrunta cu probleme datorita pierderii personalitatii juridice. In acest moment Clubul Copiilor nu reprezinta altceva decat o structura a Palatului Copiilor din Iasi.

In anul 2011, Guvernul Romaniei a decis restructurarea retelei scoalare prin anumite masuri pentru a reduce din cheltuieli. In acel moment, Clubul Copiilor din Pascani si-a pierdut personalitatea juridical si au inceput problemele pentru conducerea insitutiei, mai ales pentru ca aceasta nu mai detine o stamplia. Institutia nu poate valida anumite proiecte si documente cum sunt diplomele, adeverintele ba chiar sponsorizarile. Pentru aceasta stampila conducerea structurii pascanene trebuie sa faca multe drumuri la Iasi iar acest aspect implica cheltuieli si timp pierdute in plus.

Gabriel Ciopraga, spune ca a facut mai multe demersuri in acest sens. El a fost de mai multe drumuri la Inspectoratul Scolar Judetean, unde a avut discutii cu Inspectorul Scolar General, Camelia Gavrila si la Ministerul Educatiei Cercetarii Tineretului si Sportului.

Urmeaza ca acestia sa dezbata aceasta problema si sa dea un raspuns cat mai rapid in acest sens.

 

 

 

Alte articole