2.8 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Club Impact Special lansează primul proiect de serviciu în folosul comunității

C.P. Club Impact Special a dat startul proiectului de serviciu în folosul comunității „Bilet pentru Pașcani”, care se va derula pe perioada lunilor martie, aprilie, mai și iunie 2020.

Prin acest proiect ne propunem promovarea patrimoniului cultural local amenajând o expoziție foto-documentară permanentă în gara din Pașcani, principala poartă de intrare în oraș, și realizând o broșură informativă, „carte de vizită” a orașului.

Proiectul include activități de documentare pe tema patrimoniului cultural local, activități de selecție a fotografiilor și informațiilor pentru expoziție, activități pentru strângere de fonduri necesare implementării proiectului, activități de realizare și achiziție a materialelor necesare în organizarea expoziției, activități de realizare a unui filmuleț care să prezinte elemente din istoria orașului Pașcani.

Deschiderea expoziției și lansarea broșurii „Bilet pentru Pașcani” va avea loc pe data de 1 iunie 2020, fiind astfel prilej de sărbătorire a finalizării proiectului și oferire a rezultatelor acestuia comunității, dar și de marcare a Săptămânii Naționale Impact, a 150 de ani de la darea în folosință a liniei ferate Pașcani – Iași, a Zilei Internaționale a Copiilor.

Pornim la drum în această călătorie alături de partenerii noștri: Compania Naţională de Căi  Ferate  „CFR”- SA  Sucursala  Regională de Căi Ferate Iaşi și Sucursala Regională de Transport Feroviar de Călători Iaşi, Primăria Municipiului Pașcani, Trupa de teatru Millo de la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu” Pașcani, Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea” Pașcani, Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” Pașcani, SC Komps & Printers SRL, Agenția de turism Alex Tours, Bit TV și Actualitatea TV.

Club Impact Special a luat ființă în septembrie 2019 și funcționeză în Școala Gimnazială Specială Pașcani. Este un club de inițiativă comunitară pentru tineri, alcătuit din  24 de elevi de la Școala Gimnazială Specială Pașcani, Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani și Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea” Pașcani, coordonați de doi lideri, profesori psihopedagogi Plaiu Oana și Tătaru Alina.

Vă invităm să ne fiți alături în acest proiect ca parteneri, colaboratori sau sponsori!

Pentru a fi la curent cu evoluția noastră și activitățile din proiect vizitați pagina de facebook a clubului https://www.facebook.com/Club-Impact-Special-111275913741122/

Ne puteți contacta și la adresa de email clubimpactspecial@yahoo.com.

Implică-te!

Fii și tu un schimbă lume!

DE LA ACELAȘI AUTOR

Consiliul Local Pașcani şi-a desemnat reprezentanţii în şcoli

Legislativul pascanean și-a desemnat consilierii locali care vor face...

Cadavru gasit intr-o canalizare de langa Primarie (foto)

Descoperire șocantă într-un canivou din apropierea Primăriei Pașcani. O...

Comuna Miroslovești va avea un Muzeu al Satului

Comuna Miroslovești va avea un Muzeu al Satului. Casa...

Spatiu pentru centru de dializa la Pașcani

Încă un pas în înființarea unui centru de dializa...