More

  Club de șah pentru pensionari

  Club de șah pentru pensionari

   Datorită faptului că sunt rezultate din ce în ce mai bune pentru șahiștii pășcăneni, antrenori alături de conducerea Bibliotecii Municipale au pus la punct un club care să vină în întâmpinarea iubitorilor sportului minții. Că sunt începători, amatori sau deja premianți, de orice vârstă, clubul Minevra vă așteaptă la cursuri. O clasă este dedicată și pensionarilor, ca o alternativă a petrecerii timpului liber altfel.

  Clubul Minerva din Pașcani și-a deschis porțile. Evenimentul a avut loc sâmbătă la amiază, la sediul Bibliotecii Municipale moment unde au participat o parte dinte iubitorii jocului de șah.

  Pe lângă cei care deja sunt jucători de șah și au rezultate la concursuri, la club sunt așteptați și cei care vor să învețe să joace șah, fiind organizate grupe pentru amatori, începători și avansați.

  De asemenea, clubul oferă cursuri și pensionarilor pasionați de șah. Ei vor învăța în fiecare sfârșit de săptămână, între orele 14 – 16, regulile acestui joc, să aprofundeze și să înțeleagă fiecare mișcare pe care o fac pe tabla de șah. De asemenea, vor învăța și să scrie o partidă.

  Gazda evenimentului, conducerea Bibliotecii Municipale, a precizat că aceste cursuri vor fi foarte utile și pentru pensionari, fiind locul ideal de socialziare, de cunoaștere.

  După cuvintele de la deschidere, cei prezenți au jucat și câte o pardită, astfel învățând deja primele reguli ale șahului.

  Menționăm că aceste cursuri vor avea loc după un program stabilit în funcție de categorie anunțat de antrenorii Vasile Niță, Mirela Niță și George Stepanschi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet