24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Club de lectură la CF Unirea Pașcani. Printre elevi a fost prezentă și cu o scriitoare cunoscută

creditfix.ro
horacredit.ro/
elefant.ro
vivacredit.ro
oferta.oceancredit.ro
fashiondays.ro
elefant.ro
answear.ro
credius.ro

Ultimele știri

Elevii uniriști au început activităţile dedicate “Săptămânii altfel” cu un Club de lectură. Astfel pe durata întregi zile aproximativ 200 de adolescenți au trecut pe la biblioteca şcolii unde au recitat versuri sau au răsfoit un volum de opere.

Alături de elevi a fost şi scriitoarea Laura Baban care a încercat să le răspundă tinerilor prin intermediul unui filmuleţ la întrebările şi curiozităţile adolescenţilor cu privire la volumele publicate de aceasta, despre povestea ei de succes şi talentul de a pune viaţă în cuvinte.

Scriitoarea Laura Baban a învăţat în Iaşi şi până în prezent a publicat două cărţi cu ajutorul prietenilor de pe reţelele de socializare. În cele două volume, tânăra a prezentat jurnalul unui scriitor independent, unde personajul principal este Tic şi atât patrupedul autoarei.

Activitatea cultural educativă “Clubul de lectură” a avut loc luni, 18 aprilie începând cu ora 9.30 la biblioteca Colegiului Tehnic “CF Unirea” din municipiu.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24 ° C
25.2 °
23.8 °
87 %
3.5kmh
98 %
mie
23 °
joi
29 °
vin
32 °
sâm
27 °
Dum
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI