13.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Club de dezbateri la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

Platon spunea ca „Retorica este arta cuceririi sufletului prin discurs.” Cu gandul de a va introduce si pe voi in lumea acestei arte, Consiliul Școlar al Elevilor de la Liceul Teoretic a infiintat clubul de dezbateri „Metis”, locul unde veti invata cum sa va impletiti ideile si gandurile in cuvinte.

Dezbaterile sunt mijlocul perfect prin care societatea poate evolua in spiritul tolerantei, al spiritului civic participativ si al inteligentei politice ce transcede circumstantele specifice din lume.

Acestea sunt fara indoiala cea mai importanta forma de educatie non-formala care ii ajuta pe elevii de liceu sa gandeasca si nu sa memoreze, sa argumenteze si nu sa recite, sa analizeze in loc sa accepte.

Dezbaterile sunt cea mai buna pastila impotriva ignorantei si un mijloc de informare constanta despre cele mai importante evenimente economico-politice din lume.

Daca esti elev al liceului nostru, ai intre 13 si 19 ani si vrei sa ai parte de o experiență noua te asteptam cu drag sa te inscrii cu ajutorul formularului de mai jos, valabil pana pe 16 ianuarie 2021.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Invitație la un atelier de pictura pe vase ceramice

Vesti bune pentru copiii pasionați de arta. Casa de...

Turul orașului pe bicicleta, la Targu Frumos

Copiii din Targu Frumos sunt invitati la un tur...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow