15.4 C
Paşcani
luni, septembrie 25, 2023
Array

Clipe de cosmar pentru o pascaneanca: s-a trezit cu plafonul dormitorului peste ea

 

 

 

 

O femeie din Pascani a trăit clipe de coşmar, după ce bucăţi din tavanul locuinţei sale au început să îi cadă în cap. Intamplarea a avut loc in casa familiei Irimia care locuieste de peste 20 de ani la blocul M2, Crizantema din zona Deal. Victima, Elena Irimia, in varsta de 52 de ani, venise de la munca si s-a intins in pat, la televizor, cand deodata s-a trezit cu aproape tot plafonul dormitorului peste ea.

Femeia plina de sange a fost transportata la spitalul Municipal, unde a primit ingrijirile medicale necesare. Nefericitul eveniment s-a petrecut in dupa amiaza zilei de joi, 23 noiembrie.

Incidentul este însă punctul culminant al unui şir lung de stricăciuni cauzate de lucrările de renovare făcute la apartamentul de deasupra. Totul a început în primavara acestui an, când in apartamentul de la etajul al zecilea, proprietatea Mariei Topolniceanu, au fost demarate lucrări de renovare, iar in urma cu ceva timp, cand s-au facut probele la caldura a fost inundata toata casa, cel mai probabil apa inflintrandu-se in perete. Victima spune ca a incercat sa vorbeasca cu vecina cu pricina insa nu a avut cu cine sa se inteleaga.

Lucrarile de renovare vor fi suportate de catre familia Irimia, pentru ca deocamdata nu a ajuns la nici o intelegere cu vecina de deasupra.

Topolniceanu Maria, vecina familiei care ne-a sesizat in legatura cu acest eveniment, a declarat ca nu este vina ei pentru cele intamplate si ca sunt multe cazuri in tara in care plafonul cade ba de la scoli, ba de la spitaluri sau chiar moll-uri. ziarulorioznt.info

Alte articole