More

  Claudiu Bleonț – M-am simțit extraordinar la Pașcani!

  Claudiu Bleonț – M-am simțit extraordinar la Pașcani!

  „M-am simțit extraordinar la Pașcani. Locul acesta mă atrage iar publicul a fost minunat! Cu siguranță o să revenim!” a declarat cunoscutul actor Claudiu Bleonț la finalul comediei – Un bărbat și mai multe femei –  ce s-a jucat miercuri seara pe scena Casei de Cultură din Pașcani. Și actrița Magda Catone a spus că revine în Pașcani, cel mai probabil la începutul anului viitor. Sala a fost arhiplină, iar replicile și momentele de improvizație au fost aplaudate de fiecare dată. Menționăm că biletele au fost vândute în primele zile de când a fost anunțată prezența marilor actori la Pașcani, chiar dacă prețul unui bilet a fost de 50 lei.

  O seară minunată a fost creată de marii actori ai României la Pașcani. Claudiu Bleonț și Magda Catone au jucat în piesa de teatru – Un bărbat și mai multe femei – pe scena Casei de cultură din oraș. Comedia s-a jucat cu casa închisă, iar pe parcursul celor două ore de spectacol, actorii au creat emoție dar și râsete. Aplauzele nu au lipsit.

  Comedia a adus în atenția publicului despre situația unui bărbat în relația cu mai multe femei, de la soție, colegă de muncă, șefă, medic sau persoanele întâlnite în anumite situații.

  La final, actrița Magda Catone a anunțat că vrea să revină la Pașcani, cu alte piese de teatru dar și cu un moment dedicat soțului ei, regretatul Șerban Ionescu.

  Cu gând de mulțumire a fost și actorul Claudiu Bleonț care spune că publicul din Municipiu este grozav și că orașul este minunat, cu oameni frumoși.

  Menționăm că spectacolul – Un bărbat și mai multe femei – s-a jucat cu casa închisă, biletele fiind vândut în câteva zile de la anunțarea spectacolului.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet