21.3 C
Paşcani
sâmbătă, martie 25, 2023

Claudiu Bleonț – M-am simțit extraordinar la Pașcani!

Claudiu Bleonț – M-am simțit extraordinar la Pașcani!

„M-am simțit extraordinar la Pașcani. Locul acesta mă atrage iar publicul a fost minunat! Cu siguranță o să revenim!” a declarat cunoscutul actor Claudiu Bleonț la finalul comediei – Un bărbat și mai multe femei –  ce s-a jucat miercuri seara pe scena Casei de Cultură din Pașcani. Și actrița Magda Catone a spus că revine în Pașcani, cel mai probabil la începutul anului viitor. Sala a fost arhiplină, iar replicile și momentele de improvizație au fost aplaudate de fiecare dată. Menționăm că biletele au fost vândute în primele zile de când a fost anunțată prezența marilor actori la Pașcani, chiar dacă prețul unui bilet a fost de 50 lei.

O seară minunată a fost creată de marii actori ai României la Pașcani. Claudiu Bleonț și Magda Catone au jucat în piesa de teatru – Un bărbat și mai multe femei – pe scena Casei de cultură din oraș. Comedia s-a jucat cu casa închisă, iar pe parcursul celor două ore de spectacol, actorii au creat emoție dar și râsete. Aplauzele nu au lipsit.

Comedia a adus în atenția publicului despre situația unui bărbat în relația cu mai multe femei, de la soție, colegă de muncă, șefă, medic sau persoanele întâlnite în anumite situații.

La final, actrița Magda Catone a anunțat că vrea să revină la Pașcani, cu alte piese de teatru dar și cu un moment dedicat soțului ei, regretatul Șerban Ionescu.

Cu gând de mulțumire a fost și actorul Claudiu Bleonț care spune că publicul din Municipiu este grozav și că orașul este minunat, cu oameni frumoși.

Menționăm că spectacolul – Un bărbat și mai multe femei – s-a jucat cu casa închisă, biletele fiind vândut în câteva zile de la anunțarea spectacolului.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow