26.5 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Clădirile RETROM dispar bucată cu bucată. Va fi amenajată o galerie comercială

- Advertisement -

Una dintre firmele emblema a municipiul Pascani dispare din peisaj zi dupa zi. De cateva saptamani, au inceput lucrarile pentru desfiintarea cladirilor RETROM, de pe strada Moldovei, de la iesirea din Pascani spre Motca. In spatiul respectiv, ar urma sa fie amenajata o galerie comerciala, unde ar urma sa isi deschida noi magazine, retaileri cunoscuti.

Potrivit unor declaratii facute de reprezentanti ai fostei administratii din Pascani, clădirea din față ar urma a fi dărâmată și în locul ei va fi făcută o parcare pentru clienți cu 200 de locuri, iar halele din spate se doresc a fi reamenajate pentru spații comerciale. Suprafata centrului ar urma sa fie de peste 19.000 mp.

In fata santierului de lucru este pus un panou informativ. Potrivit informatiilor de pe acesta, termenul de finalizare a lucrarilor este ianuarie 2023.

Reamintim faptul ca RETROM Pascani a fost infiintata in anul 1979. In 2003, cand a fost privatizata, firma avea un numar de aproape 400 de salariati iar cu un an in urma o cifra de afaceri de 29 de miliarde de lei dar si datorii totale de 47 de miliarde de lei, potrivit presei judetene.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow