17.9 C
Paşcani
marți, mai 17, 2022
Array

CL Pascani: Examen de maturitate politica cu mandatele pe masa

Examen dificil pentru consilierii pascaneni. El va fi sustinut vinerea viitoare in plenul sedintei ordinare, fata in fata cu cetatenii care i-au ales. In joc este nu numai soarta orasului ci si mandatele lor, daca poporul nu va fi multumit.

Mai exact la sfarsitul saptamanii viitoare, vineri de la ora 10.00, va avea loc sedinta in care se va hotara, din nou, soarta serviciilor de apa si canalizare. Pe ordinea de zi se afla cele doua proiecte initiate de reprezentantii pascanenilor care au semnat impotriva Apa Vital, cu privire la rezilierea contractului de delegare si revenirea serviciilor de apa si canalizare la Prest Serv Apa SA.
Tot pe ordinea de zi sunt inscrise si proiectul de organizare a unui referendum pe aceeasi tema. El va fi supus aprobarii doar daca consilierii vor vota impotriva anularii delegarii serviciilor.
De asemenea in sedinta de vineri vor fi supuse aprobarii cateva rectificari bugetare precum si finantarea proiectelor depuse de organizatiile non-profit si biserici.
Mentionam ca in acelasi timp o comisie speciala infiintata de Consiliul Local analizeaza efectele Apa Vital la Pascani. Surse neoficiale au precizat pentru BIT TV ca majoritatea din legislativul pascanean a hotarat deja intoarcerea la Prest Serv Apa, decizia urmand sa fie confirmata, vineri, prin vot.

Ordinea de zi:

Proiect de HOTARARE privind inchirierea directa a spatiilor situate in imobilul din strada Stefan cel Mare nr. 7, proprietate publica a municipiului Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)
Proiect de HOTARARE privind aprobarea actelor aditionale la contractele de inchiriere nr. 9448/17.01.2013 si nr. 9455/17.05.2013 pentru unitatile de locuit situate in municipiul Pascani, str. Stefan cel Mare, blocul F3 aflate in proprietatea privata a statului si in administrarea Consiliului Local al Municipiului Pascani – inititator PANTAZI DUMITRU (Dezbatare)
Proiect de HOTARARE privind aprobarea finantarii nerambursabile de la bugetul local al municipiului Pascani a proiectelor finantate pentru sustinerea unor activitati nonprofit de interes local, pe anul 2014- domeniul culte – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatare)
Proiect de HOTARARE privind insusirea in proprietatea publica a Municipiului Pascani a investitiei “Reabilitare statie de tratare a apelor uzate si a retelei de canalizare in Municipiul Pascani” – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)
Proiect de HOTARARE privind organizarea unui referendum local pentru consultarea cetatenilor municipiului Pascani referitor la continuarea delegarii serviciului public de alimentare cu apa si de canalizare catre S.C. APAVITAL S.A. Iasi – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)
Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului centralizat al institutiilor si activitatilor finantate integral sau partial din venituri proprii, pe anul 2014 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)
Proiect de HOTARARE privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli si a Listei de investitii ale Spitalului Municipal de Urgenta Pascani pentru anul 2014 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatare)
Proiect de HOTARARE privind scutirea la plata accesoriilor datorate bugetului local de persoana fizica Controloru Gabriela Nina – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)
Proiect de HOTARARE privind aprobarea retragerii Unitatii Administrativ –Teritoriale Municipiul Pascani din cadrul Asociatiei de dezvoltare intercomunitara de utilitati publice pentrul serviciul de alimentare cu apa si canalizare A.R.S.A.C.I.S.(Asociatia Regionala a Serviciilor de Apa-Canal Iasi) – initiatori MOTATU ION si POPA DUMITRU (Dezbatere)
Proiect de HOTARARE privind denuntarea unilaterala a Contractului de delegare a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare catre S.C. APAVITAL S.A., aprobat prin Hotararea Consiliului Local al Municipiului Pascani nr.72/31.05.2014 – initiatori MOTATU ION si POPA DUMITRU (Dezbatare)
Proiect de HOTARARE privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al Municipiului Pascani pentru 2014 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)
Proiect de HOTARARE privind retragerea dreptului de folosinta asupra unor loturi de teren atribuite in baza Hotararii Consiliului Local nr. 185/23.12.2009 si Hotararii Consiliului Local nr. 5/27.01.2012, pentru construirea de locuinte proprietate personala pentru tineri, in conditiile Legii nr. 15 din 2003, pe terenuri situate in strada Morilor din municipiul Pascani, judetul Iasi – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatare)

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrowArticolul precedentANUNT DE PIERDERE
Articolul următorBani pentru cultură și sport