17.3 C
Paşcani
marți, octombrie 3, 2023
Array

CL Pascani -27 de proiecte pentru sedinta de vineri: noua strategie de dezvoltare, premierea elevilor, angajare de avocati, majorari de preturi si multe rectificari bugetare

Legislativul păşcănean este convocat din nou în şedinţă ordinară. Întâlnirea este programată în ziua de vineri 31 iulie de la ora 10.00, în sala Consiliului Local. Pe ordinea de zi sunt înscrise 27 proiecte de hotărâre, cele mai multe privind raportări sau rectificări la bugetul local. Cel mai important dintre ele este Strategia de Dezvoltare a Municipiului Paşcani până în anul 2020, supusă de câteva ori dezbaterilor publice. Consilierii trebuie să analizeze şi indicatorii tehnico – economici privind amenajarea noului sediu al Bibliotecii Municipale, precum şi majorarea preţurilor pentru serviciile de salubritate.
Pe ordinea de zi se afla şi câteva proiecte privind angajarea unor avocaţi în procesele pe care le are Primăria şi regia locală de termoficare.
De asemenea aleşii locali vor aproba premierea celor care au obţinut nota zece la examenul de capacitate dar şi cel de maturitate precum şi pentru tânăra care a luat medalia de aur la Campionatul mondial de dezbateri
Tot vineri vor fi supuse noul contract de delegare pentru serviciul de transport public local. Şedinţa se va încheia cu un raport privind organizarea Zilelor Municipiului Paşcani.

Proiect de HOTARARE privind modificarea si completarea HCL nr. 57/28.06.2012, privind stabilirea si organizarea comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Local al municipiului Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind ajustarea preturilor/tarifelor pentru serviciile publice de salubrizare prestate de S.C. CLP ECO SALUBRITATE S.A. PASCANI – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea achizitionarii serviciilor de consultanta, asistenta si reprezentare juridica a Consiliului Local al Municipiului Pascani in Dosarul nr. 4549/99/2015, aflat pe rolul Tribunalului Iasi –Sectia a II-a Civila- Contencios Administrativ si Fiscal – initiator AXINTE VASILE (Dezbatere)

Poriect de HOTARARE privind aprobarea achizitionarii serviciilor de consultanta, asistenta si reprezentare juridica a Regiei Autonome de Gospodarie Comunla si Locativa Pascani in litigiile prezente si viitoare, inregistrate pe rolul instantelor judecatoresti din Romania, in contradictoriu cu persoane juridice – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea achizitionarii serviciilor de consultanta, asistenta si reprezentare juridica a Consiliului Local al municipiului Pascani in Dosarul nr. 2528/1/2015, inregistrat pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie – initiator AXINTE VASILE (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind premierea elevilor care au absolvit examenul de bacalaureat si evaluarea nationala cu media 10, sesiunea iunie-iulie 2015, si premierea elevilor care au obtinut medalia de aur la Consursul International de dezbateri si Olimpiada Internationala de Fizica – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea schimbarii denumirii strazii Plaiesilor in strada Plaiesului, municipiul Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea Actului aditional nr. 13 la Contractul de delegare a gestiunii serviciului public de alimentare cu apa si de canalizare – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea Actului aditional nr. 14 la Contractul de delegare a gestiunii serviciului public de alimentare cu apa si de canalizare – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea contului de executie a bugetului local de venituri si cheltuieli al municipiului Pascani aferent trimestrului al II-lea al anului 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al Casei Municipale de Cultura „Mihail Sadoveanu” Pascani pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al Clubului Sportiv Municipal Pascani pe anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al Bibliotecii Municipale Pascani pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli si a listei de investitii ale Spitalului Municipal de Urgenta Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului Integral Venituri Proprii (sursa F) al institutiilor si a Listei obiectivelor de investitii pe anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind rectificarea bugetului centralizat al institutiilor si activitatilor finantate din venituri proprii si subventii pentru anul 2015  – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE Proiect de HOTARARE privind rectificarea bugetului local de venituri si cheltuieli si a listei de investitii ale municipiului Pascani pe anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investitii- Amenajare sediu Biblioteca Municipala Pascani, judetul Iasi”  – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind   aprobarea   indicatorii   tehnico-economici pentru obiectivul de investitii ” Construire vestiar si amenajare usa de acces la cladirea Spitalului Municipal de Urgenta Pascani, bransamente si racorduri” – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind insusire Expertiza tehnica de reziztenta si stabilitate la cladirile Spitalului Municipal de Urgenta Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea Statului de functii si a Statului de personal ale Spitalului Municipal de Urgenta Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea Actului aditional nr. 1 la Contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport local de persoane in Municipiul pascani nr.14471/04.08.2009, aprobat prin Hotararea Consiliului Local al Municipiului Pascani nr.117/21.07.2009 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea Strategiei de dezvoltare locala a municipiului Pascani pentru perioada 2014-2020 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind alocarea terenului in suprafata de 2000 mp, situat in extravilanul Municipiului Pascani, identificat in tarlaua 12 parcela 405/1/81 in vederea depozitarii temporare a deseurilor vegetale pe raza UAT Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind acordarea cu titlu gratuit a dreptului de uz si de servitute catre S.C. E.ON Distributie Romania S.A. a suprafetei de 27,8 mp teren apartinand domeniului public al municipiului Pascani pentru realiazarea obiectivului”Inlocuire cutie de distributie la PTA 2 Blagesti, judetul Iasi”

Proiect de HOTARARE RAPORT privind organizarea manifestarii „Zilele Municipiului Pascani”- editia a VII-a, 3-5 iulie 2015 – raportor AXINTE VASILE

Proiect de HOTARARE privind transmiterea in administrarea R.A.G.C.L. Pascania bunurilor eferente sistemului pendru ridicarea presiunii apei reci si apei calde (statii hidrofoare) amplasate in centralele de cavrtal CT1, CT2, fosta CT3 (Atelier reparatii centrale termice-Str.Horia), CT4, CT5,CT6, CT10 si CT11, proprietate publica a municipiului Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Alte articole