1.3 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Cititor de amprente la intrarea în Primăria Pașcani

Reguli stricte de intrare in Primaria Pascani. De cateva zile, cetatenii de rand nu mai au acces in institutie prin intrarea principala, acolo fiind montat un sistem pe baza de cartela si amprenta. Mai exact, pe acolo vor avea acces doar sefii institutiei, unii functionari si consilierii locali, fiecare urmand sa primeasca cate o cartela de acces.

sistem de amprentareIn aceste conditii, cetatenii au acces in institutie doar prin intrarea secundara, acolo unde se afla Ghiseul Unic, paznici si camere de luat vederi. Conducerea Primariei sustine ca masurile au fost luate deoarece postul de portar a fost desfiintat, iar conducerea institutiei incerca sa stabieasca o serie de reguli privind circuitul cererilor primite de la cetateni si accesul acestora in cladire, fiecare catatean fiind inregistrat cu datele persoanle intr-un registru.

Costurile privind implementarea unui astfel de sistem sunt pana in suma de 1.000 lei. In schimb, potrivit celor din primarie, se castiga la capitolul personal. Paznicul care se afla la usa principala pentru a da indicatii celor care intra in cladire va fi folosita in alte servicii administrative unde exista o lipsa de personal. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow