18.2 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022
Array

Circulație restricționată pe strada Sportului. Se toarnă asfalt

Circulație restricționată pe una dintre cele mai tranzitate străzi din Pașcani. De azi dimineață, aceasta este pregătită pentru a se turna primul strat de asfalt. Este vorba despre strada Sportului, de la intersecția cu Biblioteca Muncipală până la cea cu strada Grădiniței, în apropiere de Integrata.

De dimineața, echipe de muncitori lucrează de zori pentru a fi turnat primul strat de asfalt pe strada Sportului, ce face legătura între străzile Mihail Kigălniceanu și Grădiniței, ce trece prin fața Colegiului “Mihail Sadovenu” din Pașcani.

Suprafața pe care se va lucra pe Strada Sportului este de 4.548 mp. Administrația locală spune că în cel mai scurt timp se va începe și modernizarea trotuarelor, in special acolo unde sunt semnalari din partea cetatenilor. De exemplu pe strazile Gradinitei și Mihail Kogalniceanu.

Societatea care se ocupă de lucrări este Enviro Construct și are semnat un contract cu Primăria Pașcani în valoare de 2,4 milioane de lei. In total firma are de realizat 28 de obiective pe raza municipiului, jumatate dintre ele fiind facute in anul 2015.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Accident cu victime la Cristesti. Un copil a murit

Accident rutier  grav in localitatea Cristesti, pe Drumul Național...

Invitație la un atelier de pictura pe vase ceramice

Vesti bune pentru copiii pasionați de arta. Casa de...

Turul orașului pe bicicleta, la Targu Frumos

Copiii din Targu Frumos sunt invitati la un tur...

Transportul public local, in regim de weekend, pe 15 august

Pe 15 august a.c. când creștinii sărbătoresc “Adormirea Maicii...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow