13.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Circulaţie restricţionată în zona Deal, Paşcani. O groapă imensă a apărut în asfalt

Circulaţie restricţionată în această după amiază, la intersecţia străzilor Ştefan cel Mare cu Republicii, din zona Deal, a municipiului Paşcani. Motivul a fost apariţia unui crater imens în şosea, după ce asfaltul s-a surpat în dreptul unui cămin de canalizare vechi construit din cărămidă. Muncitorii ApaVital Iaşi au început să lucreze la remedierea situaţiei.

Încă o groapă în asfalt a apărut în zona Deal, a municipiului Paşcani. Un cămin de canalizare vechi s-a surpat, la intersecţia străzilor Ştefan cel Mare cu Republicii. Problema a fost sesizată tocmai de vineri de Poliţia Locală Paşcani, iar astăzi muncitorii de la Apa Vital Iaşi au semnalizat zona şi au închis circulaţia pe stradă, pentru lucrări.

S-a făcut o cerere la Primăria Paşcani pentru că o parte din asfalt să poată fi înlăturat, iar lucrările de reconstrucţie a căminului să se desfăşoare cât mai repede. Imediat după refacerea drumului, traficul rutier va fi permis în zona.
Menţionăm că la sfârşitul anului trecut, au apărut probleme în aceeaşi zona. Atunci asfaltul s-a surpat chiar în timpul unei lucrări de intervenţie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Farmaciile unde se găsesc pastilele de iodura de potasiu

Ministerului Sănătății a publicat lista farmaciilor unde persoanele cu...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow