More

  Circulație închisă mâine la Pașcani

  Array

  Mare atenţie, mâine va fi închisă circulaţia pe strada Ştefan cel Mare. Astfel, încă de dimineaţă accesul maşinilor va fi interzis pe sensul de mers Profi – Poştă deoarece vor fi concursuri de desen pe asfalt organizate cu ocazia “Zilei Copilului”.

  Astăzi toţi şoferii care au avut maşinile parcate în această zonă au fost informaţi de Poliţia Locală că trebuie să elibereze parcarea deoarece pe 1 iunie între orele 7 şi 15 circulaţia va fi închisă. Această măsură a fost luată deoarece sunt programate concursuri de desenat cu cretă pe asfalt la care sunt aşteptaţi să participe toţi copii din municipiu împreună cu profesorii sau părinţii.

  De la ora 11.00 Casa de Cultură va organiza un astfel de eveniment, unde cele mai frumoase desene vor fi premiate.

  Cu această ocazie şi la şcolile din municipiu vor fi organizate diferite concursuri şi spectacole, iar seara elevii care au obţinut premii importante la olimpiade şi concursurile şcolare vor fi premiaţi de administraţia locală.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Focar de COVID-19 la secția de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgențe Pașcani

  Virusul COVID 19 a ajuns si intr-o sectie destinata copiilor de la Spitalul Municipal de Urgente Pascani. Directia de Sanatate Publica Iasi a anuntat...

  Dezbatere privind transportul public din Pașcani

  Primaria Municipiul Pascani propune spre dezbatere publica un proiect de hotarare ce prevede modificarea regulamentului de transport public local. In noua varianta este vorba...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp