More

  Circulatie inchisa in zona stadionului

  Array

  Circulatie inchisa in zona stadionului

  Atenție șoferi. De miercuri, circulația rutieră într-o anumită zonă din Pașcani va fi închisă traficului timp de cinci zile. Șoferii pot alege alte trasee.

  De miercuri, 6 iulie 2016, circulatia auto pe Strada Stadionului va fi inchisa, pentru amplasarea si alimentarea celor ce au inchiriat spatii pentru Sarbatoarea Orasului. Polițiștii de la Locală și de la Rutieră vor fi în zonă. Se inchide de la intersectia cu strada Moldovei, intersectia cu strada Dragos Voda si intersectia cu Strada Dragos Voda si Ceferistilor (la Troita).

  Menționăm că cei care sunt programați joi 7 iulie la examenul auto se vor prezenta pe strada Garii langa lacul Pestisorul.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Program special pentru colectarea hartiei, plasticului si metalului

  Schimbari importate la Pascani, privind programul de colectare al gunoiului. Incepand de pe 25 ianuarie a.c. operatorul de salubritate nu va mai...

  Trei morți în urma unui accident rutier în județul Iași – VIDEO

  Un accident foarte grav s-a produs joi la amiază în localitatea Scânteia. Trei persoane au murit. Un autocamion și un autoturism s-au ciocnit violent...

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI