23 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Circulatie blocata din cauza unui copac. Muncitorii au fost atacati de un roi de albine

Panta Republicii ce face legătura dintre zonele Vale și Deal a fost închisă circulației rutiere de azi noapte din cauza unui copac putrezit care a cazut în mijlocul drumului. Cand au incercat sa inlature obstacolul, muncitorii de la Primarie au fost atacați de albinele care si-au facut cuib acolo. A fost necesară intervenția unui apicultorilor pentru a scapa de intepaturi.

albine

Intervenția s-a desfășurat pe parcursul a peste zece ore, angajații de la Gospodărie Comunală fiind nevoiți să aștepte până când insectele vor fi adunate de către apicultorul din Tătăruși chemat la fața locului. Stupul urmand sa fie luat pe parcursul zilei de maine.

Roiul de albine a fost descoperit de către muncitorii de la Gospodăria Comunală care au vrut să taie copacul lung de peste 10 metri pentru a fi îndepărtat de pe stradă, însă mare le-a fost mirarea când erau să fie înțepați de insecte.

Circulația a fost blocată până dupa ora 14.00 pe strada de legatura dintre Deal si Vale.

Și pășcănenii care circulă pe această stradă au rămas uimiți de cele întâmplate și spun că copacii bătrâni aflați pe panta parcului Peștișorul sunt un pericol pentru cetățeni.

Mentionam ca acțiune începută în primăvară, de curățenie în parcul Peștișorul va continua și în următoarea perioadă cînd vor fi verificați și tăiati copacii uscați. www.bittv.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow