10.4 C
Paşcani
duminică, aprilie 2, 2023
Array

Circul în Paşcani, de joi până duminică

A venit la noi în oraş circul Grande Colosseum, cel mai mare circ din România. Astăzi au început să sosească maşinăriile pentru a fi amplasat cortul, iar cei care doresc să meargă la spectacol, vor fi încântaţi cu diverse numere realizate cu ajutorul unor animale exotice, precum şerpi uriaşi, iguane şi lei. Preţul biletor începe de la 25 de lei, dar sunt şi oferte.

circ

Circul “Grande Colosseum” este amplasat în zona stadionul Municipal din Pascani, iar spectacolele pregătite vor începe de joi, 14 mai şi vor fi inclusiv până duminică, 17 mai.

Astfel, vor fi patru zile de show, în zilele de 14 şi 15 mai spectacolul va începe de la ora 18, sâmbătă vor avea loc două reprezentanţii de la 15 şi 18 şi duminică va fi un show de la ora 15.

LEU

Atracţiile promise de Circul Grande Colosseum vor fi şcoală leilor, Casandra – cu în spectacol într-un număr de acrobaţie aeriană la lira (12 m înălţime), show cu reptile uriaşe – boa -anaconda – pitoni albinoşi – aligator, dar şi un show cu piraţii din Caraibe.

Animale în arena vor fi cămilă, lame, ponei, maimuţă, cangur şi multe surprize, acrobaţi, clown, jongleur şi fachiri. Organizatorii spun că vor fi 2 ore de spectacol garantat.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow