5.5 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Ciohorani: Tatăl ministrului energiei a decedat. La înmormantare nu sunt așteptate oficialități politice

Tragedie in familia ministrului energiei Constantin Nita, nascut in comuna Ciohorani din apropierea Pascaniului. Tatal sau Vasile Tudorache a decedat sambata 27 iulie in jurul orei 08.00 dimineata. Barbatul avea varsta de 90 de ani decesul avand loc acasa fara sa fi suferit inainte. A fost prizonier la rusi timp de 7 ani iar mai tarziu presedintele CAP-ului din localitate. Cei care l-au cunoscut spun ca era un barbat bun la suflet si si-a iubit foarte mult familia. Inmormantarea va avea loc marti de la ora 12.00 la biserica ortodoxa din localitate. Viceprimarul comunei Mihai Tudorache, unul dintre cei 4 fii ai decedatului spune ca la funerarii nu sunt asteptate oficialitati politice judetene sau nationale .

Imediat dupa aflarea cumplitei vesti ministrul Constantin Nita s-a intors la casa parinteasca. Apoi s-a intalnit cu senatorul pascanean Florin Constantinescu pentru a pune la punct unele detalii despre inmormantare.

Mentionam ca ministrul pascanean poarta alt nume decat cel al tatalui deoarece a fost infiat de matusa sa care nu avea copii.

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow