More

  Ciocoii de ieri, liberalii de azi! Cresc taxele și impozitele locale în primăriile controlate de PNL-iști (P)

  Liberalii s-au văzut cu puterea în mână și au început să atenteze la bunăstarea ieșenilor. În loc să aducă bani în județ pentru investiții sau pentru autoritățile locale greu încercate de pandemie, administrațiile PNL din județ au pus ochii pe banii familiilor noastre. Neputința liderilor PNL va fi plătită de ieșeni prin taxe locale. Deja, în comuna Hărmănești, primarul liberal pregătește majorări de taxe și impozite locale și sunt semnale că exemplu său va fi urmat la scară largă de administrațiile liberale.

  Înainte de alegerile locale, liberalii au promis lapte și miere, dar nici nu s-a uscat cerneala de pe certificatele noilor primari că discursul s-a schimbat radical. Peneliștii ieșeni nu au fost în stare să convingă propriul Guvern să aloce fonduri europene către Iași. Din cele 30 de miliarde de euro, fonduri nerambursabile puse la dispoziția României de Uniunea Europeană, județului Iași i-a fost alocată o sumă de doar 88 milioane euro, adică nici 0,3% din total. Liberalii au uitat deja că sunt la conducerea celui mai mare județ al țării, au uitat că ieșenii au nevoie de autostradă, de investiții majore, au uitat tot ce au promis în campania electorală și au întors spatele unui milion de ieșeni. Se gândesc însă că fac rost de bani exact de la cei un milion de ieșeni greu încercați de criza de sănătate și de cea economică provocate de proasta guvernare a PNL. 

  Îi somăm să lase în pace economiile și așa distruse de Guvernul PNL. Nu așa faci rost de bani în plină pandemie, asemenea ciocoilor din Evul Mediu. Ieșenii au nevoie de fiecare leu pentru a trece iarna, pentru a putea gestiona pierderea locurilor de muncă, pentru a avea grijă de bunicii care nu mai au loc în spitalele închise de guvern. În această perioadă extrem de încercată este nevoie de solidaritate, este nevoie ca statul să se implice activ în protejarea cetățenilor, nu în diminuarea veniturilor lor.

  Să crești taxe și impozite în perioadă de criză este un atentat la siguranța tuturor ieșenilor! Consilierii locali social-democrați se vor împotrivi acestor încercări de impunere de noi biruri ieșenilor și facem un apel către toți aleșii locali: nu vă atingeți de veniturile oamenilor!

  Pe 6 decembrie facem dreptate la vot. Pe 6 decembrie votăm pentru siguranța unui trai mai bun! Pe 6 decembrie votăm echipa PSD Iași în Parlamentul României!

  Departamentul de comunicare al PSD Iași

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primarul Pascaniului nu mai are timp de Facebook. Trimiteti mesajele pe pagina Primariei, cu numele si adresele reale.

  Mesaj important pentru pascanenii care obisnuiesc sa foloseasca retelele de socializare pentru a semnala diverse probleme, autoritatilor locale. Daca aveti mesaje sau intrebari pentru...

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI