More

  Cioban înjunghiat de prietenul de pahar din cauza unei femei

  Array

  Bătaie până la moarte în comuna Moţca. Un cioban a fost înjunghiat de mai multe ori în inimă şi torace de prietenul său. Ei s-au întâlnit în această după amiază la stana din localitate, unde în faţa unui pahar au început să discute, dar nu a durat mult şi spiritele s-au încins.

  Pe fondul consumului de alcool şi din cauza unor divergente mai vechi unde subiect a fost o femeie cei doi s-au luat la bataie, până când amicul ciobanului a luat un cuţit şi l-a înjunghiat lăsându-l într-o baltă de sânge.

  Un martor care a văzut întreaga scenă a cerut ajutor la numărul 112, iar un echipaj sosit la faţa locului l-a transportat pe rănit, în jurul orei 16.00 la Spitalul Municipal de Urgenţă din Pașcani.

  Din cauza loviturilor primite starea bărbatului era gravă, iar medicii urgentiști se luptă din răsputeri să îl ţină în viaţă.

  Poliţiştii au intrat pe fir şi fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut fapta. Cu mai multe detalii despre starea de sănătate a bărbatului vom reveni în buletinele de ştiri din zilele următoare şi pe site-ul Bittv.info.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI