0.2 C
Paşcani
miercuri, decembrie 8, 2021

Cinste, onoare si respect! Veteranii de razboi au fost premiati de administratia locala din Pascani – VIDEO

Cinste, onoare si respect! Veteranii de razboi au fost premiati de administratia locala din Pascani

Cinste, onoare si respect veteranilor de razboi! Astazi, Primaria Municipiului i-a premiat pe pascanenii care au luptat pentru tara si au facut sacrificii pentru binele Romaniei. Evenimentul a avut loc la Casa de Cultura Mihail Sadoveanu. Primirea sarbatoritilor a fost facuta de fanfara Trubadurii si doi tinerii imbracati in portul traditional romanesc care ofereau paine si sare. Din cei 20 de veterani, doar noua au putut fi prezenti.

Apoi, in sala Arcadia, reprezentantii administratiei locale si parintele protopop, Pavel Postolachi, au tinut discursuri. La fel si veteranii de razboi. Au povestit prin ce au trecut si greutatile pe care le-au intampinat de-a lungul vietii.

In semn de recunostinta si pretuire, primarul Dumitru Pantazi, le-a oferit sarbatoritilor in numele administratiei locale, flori, plachete, steaguri tricolore si cosuri cu diferite produse tradititionale. Mai mult, veteranii au semnat in Cartea de Onoare a Municipiului Pascani.

Mentionam ca evenimentul de astazi a fost organizat, cu cateva zile intarziere, cu ocazia sarbatoririi Zilei veteranilor de razboi, marcata anual la 29 aprilie, printr-o hotarare de Guvern, în semn de recunoaştere a meritelor acestora pentru apărarea independenţei, suveranităţii, integrităţii teritoriale şi a intereselor României.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Demersuri pentru un nou sediu de primărie, la Miroslovești

Se fac demersuri pentru un sediu nou de primarie in comuna Miroslovesti. In sedinta de Consiliu Local...

FOTO | Primul episod de iarnă din acest sezon. Nu au fost probleme în Pașcani și împrejurimi

A fost primul episod de iarna adevarata in Pascani, Targu Frumos, Harlau si comunele din imprejurimi, din...

Femeie lovită pe trecerea de pietoni, în Pașcani

Atentie la drum, mai ales atunci cand este vreme rea iar vizibilitatea redusa. O soferita in varsta...

VIDEO | O nouă campanie de informare privind colectarea deșeurilor în municipiul Pașcani – vegetație uscată și voluminoase

Administratia locala din Pascani a demarat o noua campanie de informare privind colectarea selectiva a deseurilor. De...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI