9.9 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Cine vor fi juriștii Primăriei Pașcani

Cine vor fi juriștii Primăriei Pașcani

Mai mulți cetățeni își doresc să lucreze în administrația publică, iar la concursurile organziate de Primăria Pașcani, de exemplu, au fost depuse mai multe dosare pentru a participa la examen. Cel mai recent a avut loc marți și face referire al ocuparea funcțiilor de jurist asistent și debutant. La proba scrisă s-au înscris 5, respectiv 7 persoane însă nu s-au prezentat toate.

A avut loc concursul scris pentru ocuparea celor două posturi vacante de jurist în cadrul Primăriei Pașcani. Este vorba despre funcțiile de jurist asistent și jurist debutant.

În urma examenului, rezultatele sunt – din cei 5 înscriși doar doi au fost admiși cu 71 de puncte Mihaela Trofin și 51 de puncte Victor Pleșcan. Doi au absentat iar unul a fost respins.

Pentru jurist debutant s-au înscris 7 persoane însă unul a absentat – Raluca Florentina Cășuneanu. Dintre cei rămași au fost admiși trei – Diana Olaru și Vasile Luncu cu câte 51 de puncte și Ionuț Marius Vlad cu 66 de puncte. Ceilalți trei au picat examenul din cauza punctajului obținut de 21 puncte – Katzighera Sorana Elena, 24 de puncte Roman Ștefan Daniel și 45 de puncte Enache Iustina Carmina.

Cei admiși sunt așteptați pe data de 1 septembrie la ultima probă din cadrul concursului. Este vorba despre interviul ce se va desfășura la sediul administrației locale începând cu ora 10:00 atunci când se va decide câte un candidat pe fiecare loc vacant în urma celor mai bune rezultate obținute.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow