More

  Cine vor fi juriștii Primăriei Pașcani

  Array

  Cine vor fi juriștii Primăriei Pașcani

  Mai mulți cetățeni își doresc să lucreze în administrația publică, iar la concursurile organziate de Primăria Pașcani, de exemplu, au fost depuse mai multe dosare pentru a participa la examen. Cel mai recent a avut loc marți și face referire al ocuparea funcțiilor de jurist asistent și debutant. La proba scrisă s-au înscris 5, respectiv 7 persoane însă nu s-au prezentat toate.

  A avut loc concursul scris pentru ocuparea celor două posturi vacante de jurist în cadrul Primăriei Pașcani. Este vorba despre funcțiile de jurist asistent și jurist debutant.

  În urma examenului, rezultatele sunt – din cei 5 înscriși doar doi au fost admiși cu 71 de puncte Mihaela Trofin și 51 de puncte Victor Pleșcan. Doi au absentat iar unul a fost respins.

  Pentru jurist debutant s-au înscris 7 persoane însă unul a absentat – Raluca Florentina Cășuneanu. Dintre cei rămași au fost admiși trei – Diana Olaru și Vasile Luncu cu câte 51 de puncte și Ionuț Marius Vlad cu 66 de puncte. Ceilalți trei au picat examenul din cauza punctajului obținut de 21 puncte – Katzighera Sorana Elena, 24 de puncte Roman Ștefan Daniel și 45 de puncte Enache Iustina Carmina.

  Cei admiși sunt așteptați pe data de 1 septembrie la ultima probă din cadrul concursului. Este vorba despre interviul ce se va desfășura la sediul administrației locale începând cu ora 10:00 atunci când se va decide câte un candidat pe fiecare loc vacant în urma celor mai bune rezultate obținute.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet. //

  ApaVital anunță că va achita redevența către municipalitate

  ApaVital a precizat prin intermediul unui comunicat de presa ca a facut demersurile necesare asa incat sa poata achita revedenta către muncipiul Pașcani. //

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet