1.5 C
Paşcani
marți, decembrie 7, 2021

Cine vor fi directorii de la Școala Gimnazială Specială Pașcani și Gâștești, de anul viitor

Etapa de interviu in cadrul concursului pentru directori s-a finalizat in alte doua scoli din Pascani si suburbii. Miercuri, 24 noiembrie, a avut loc ultima proba pentru Scoala Gimnaziala Speciala Pascani. Cei doi candidati pentru functia de director, Catalin Condrea si Gabriela Nedelcu au luat aceeasi nota, si anume 9,60. In schimb, la proba scrisa, actualul director are o nota mai mare si astfel a castigat, din nou, aceasta functie.

Ramane de vazut, insa, daca va ramane in conducerea scolii din Pascani, avand in vedere faptul ca a castigat concursul pentru aceeasi functie si la Liceul Special Moldova din Targu Frumos.

Proba de interviu la Scoala Gimnaziala Gastesti din suburbia Pascaniului a avut loc pe 23 noiembrie, iar in urma concursului, functia de director principal ar urma sa fie ocupata tot de Monica Plescan, dupa ce a luat nota maxima la interviu.

Joi, 25 noiembrie, ar urma sa fie desemnat directorul pentru Clubul Copiilor din Pascani, ultima institutie de invatamant din municipiu, de pe grafic.

Dupa rezultate initiale, in oras vor fi noi conduceri la Scoala Gimnaziala Iordache Cantacuzino, la Colegiul National Mihail Sadoveanu si Liceul Economic Nicolae Iorga. La Colegiul Tehnic CF Unirea va fi o schimbare doar la functia de director adjunct.

Depunerea contestațiilor la proba de interviu și soluționarea acestora se va face pana pe 10 decembrie 2021, iar pe 17 decembrie vor fi validate rezultatele finale, transmite inspectoratul.

Inainte de sarbatorile de iarna, in perioada 20—22 decembrie se vor emite deciziile de numire, iar noii directori vor intra in functie din 10 ianuarie anul viitor.

 

 

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Demersuri pentru un nou sediu de primărie, la Miroslovești

Se fac demersuri pentru un sediu nou de primarie in comuna Miroslovesti. In sedinta de Consiliu Local...

FOTO | Primul episod de iarnă din acest sezon. Nu au fost probleme în Pașcani și împrejurimi

A fost primul episod de iarna adevarata in Pascani, Targu Frumos, Harlau si comunele din imprejurimi, din...

Femeie lovită pe trecerea de pietoni, în Pașcani

Atentie la drum, mai ales atunci cand este vreme rea iar vizibilitatea redusa. O soferita in varsta...

VIDEO | O nouă campanie de informare privind colectarea deșeurilor în municipiul Pașcani – vegetație uscată și voluminoase

Administratia locala din Pascani a demarat o noua campanie de informare privind colectarea selectiva a deseurilor. De...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI