17.1 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Array

Cine vine la ”DIALOGURI ESENȚIALE” ?

În seara aceasta la Dialoguri Esențiale,începând cu orele 20.00, tema pusă în discuție este una de actualitate și de interes pentru toți cei care vor să afle mai multe despre organizațiile non-guvernamentale și despre voluntariat.

Astfel, dialogul propus va aduce în lumină telespectatorilor ”Implicarea O.N.G.-urilor în comunitate” iar invitatul emisiunii este Alexandru Rusu, un tânăr ambițios și talentat, președinte al Asociației CONTOUR, un O.N.G. cunoscut care activează în Iași de 4 ani.

Care sunt avantajele voluntariatului?
De ce să fii voluntar?
Ce poate face un O.N.G. pentru comunitate?
De ce să-i ajutăm pe cei din jur?
Cu ce te îmbogățește activitatea într-un O.N.G.?

Diseară veți afla răspunsurile la aceste întrebări și la altele formulate de moderator sau chiar de dumneavoastră pe această temă, așadar vă așteptăm intervențiile prin comentarii la acest articol sau direct în emisiune, doar prin sms la numerele de telefon: 0745903243 și 0723276029.
Menționăm că întrebările care vor include atac la persoană sau injurii nu vor fi anunțate public.

Amintim că emisiunea ”Dialoguri esențiale” aduce în fața telespectatorilor în fiecare săptămână, invitați de interes pentru comunitate, dispuși să se implice prin propriul exemplu și prin atitudine în viața celor din jur, iar invitatul din această seară are experiențe utile de împărtășit, din care cu siguranță au de învățat și cei mari, și cei mici.

Alte articole