Şase consilieri păşcăneni vor face parte din comisia de organizare a Zilelor Municipiului Paşcani. Echipă formată din 19 membri a fost completată în şedinţa de astăzi prin aprobarea unui proiect de hotărâre. Grupul consilierilor PSD i-au propus pe Adriana Dondas, Codrin Toma, Cosmin Ungureanu şi Sorin Olariu de la PMP iar din partea opoziţiei Mihaela Spiridon şi Andrei Raznic.

Din comisia de organizare mai fac parte directorii instituţiilor de cultură şi ai serviciilor publice locale, funcţionari publici şi reprezentanţi ai Poliţiei Locale şi ai Jandarmeriei.
Presedinta comisiei, Gabriela Nedelcu a precizat ca in acest an pregatirile incep mai devreme deoarece artistii sunt ocupati cu manifestarile dedicate centenarului si trebuie contractati din timp.
În acest an evenimentul ar urma să fie programat pentru perioada 29 iunie – 01 iulie a.c. sau în weekendul imediat următor, dar hotărârea va fi luată de consilieri. De acesta dată membrii comisiei ar urma să se implice şi în activităţile organizatorice şi de împărţire a spaţiilor comerciale nu doar pentru stabilirea programului artistic, spune viceprimarita Gabriela Nedelcu.
Menţionăm că administraţia locală doreşte ca la cea de-a zecea ediţie a sărbătorii Pascaniului să urce pe scenă din Paşcani artişti de renume cum ar fi Loredana, “trupa Zdop şi Zdup” şi orchestra “Lăutarii” din Chişinău dirijată de maestrul Nicolae Botgros.

Slider