Şase consilieri păşcăneni vor face parte din comisia de organizare a Zilelor Municipiului Paşcani. Echipă formată din 19 membri a fost completată în şedinţa de astăzi prin aprobarea unui proiect de hotărâre. Grupul consilierilor PSD i-au propus pe Adriana Dondas, Codrin Toma, Cosmin Ungureanu şi Sorin Olariu de la PMP iar din partea opoziţiei Mihaela Spiridon şi Andrei Raznic.

Din comisia de organizare mai fac parte directorii instituţiilor de cultură şi ai serviciilor publice locale, funcţionari publici şi reprezentanţi ai Poliţiei Locale şi ai Jandarmeriei.
Presedinta comisiei, Gabriela Nedelcu a precizat ca in acest an pregatirile incep mai devreme deoarece artistii sunt ocupati cu manifestarile dedicate centenarului si trebuie contractati din timp.
În acest an evenimentul ar urma să fie programat pentru perioada 29 iunie – 01 iulie a.c. sau în weekendul imediat următor, dar hotărârea va fi luată de consilieri. De acesta dată membrii comisiei ar urma să se implice şi în activităţile organizatorice şi de împărţire a spaţiilor comerciale nu doar pentru stabilirea programului artistic, spune viceprimarita Gabriela Nedelcu.
Menţionăm că administraţia locală doreşte ca la cea de-a zecea ediţie a sărbătorii Pascaniului să urce pe scenă din Paşcani artişti de renume cum ar fi Loredana, “trupa Zdop şi Zdup” şi orchestra “Lăutarii” din Chişinău dirijată de maestrul Nicolae Botgros.

RAGCL Pascani a cerut intrarea in insolventa, din cauza datoriilor. Ce ar trebui sa se intample cu transportul in comun?
 • Sa fie externalizat / dat in administrare unei societati private de transport 47%, 248 votes
  248 votes 47%
  248 votes - 47% of all votes
 • Sa ramana la RAGCL 21%, 110 votes
  110 votes 21%
  110 votes - 21% of all votes
 • Sa fie preluat de o noua societate comerciala, in subordinea Consiliului Local 17%, 90 votes
  90 votes 17%
  90 votes - 17% of all votes
 • Sa fie preluat de o societate comerciala functionala deja, aflata in subordinea Consiliului Local - ex. CLP Ecosalubritate SA Pascani 14%, 75 votes
  75 votes 14%
  75 votes - 14% of all votes
Total Votes: 523
iunie 6, 2019 - iulie 6, 2019
Voting is closed
Slider