More

  Cine va organiza Zilele Pascaniului. În comisie, şase consilieri locali

  Şase consilieri păşcăneni vor face parte din comisia de organizare a Zilelor Municipiului Paşcani. Echipă formată din 19 membri a fost completată în şedinţa de astăzi prin aprobarea unui proiect de hotărâre. Grupul consilierilor PSD i-au propus pe Adriana Dondas, Codrin Toma, Cosmin Ungureanu şi Sorin Olariu de la PMP iar din partea opoziţiei Mihaela Spiridon şi Andrei Raznic.

  Din comisia de organizare mai fac parte directorii instituţiilor de cultură şi ai serviciilor publice locale, funcţionari publici şi reprezentanţi ai Poliţiei Locale şi ai Jandarmeriei.
  Presedinta comisiei, Gabriela Nedelcu a precizat ca in acest an pregatirile incep mai devreme deoarece artistii sunt ocupati cu manifestarile dedicate centenarului si trebuie contractati din timp.
  În acest an evenimentul ar urma să fie programat pentru perioada 29 iunie – 01 iulie a.c. sau în weekendul imediat următor, dar hotărârea va fi luată de consilieri. De acesta dată membrii comisiei ar urma să se implice şi în activităţile organizatorice şi de împărţire a spaţiilor comerciale nu doar pentru stabilirea programului artistic, spune viceprimarita Gabriela Nedelcu.
  Menţionăm că administraţia locală doreşte ca la cea de-a zecea ediţie a sărbătorii Pascaniului să urce pe scenă din Paşcani artişti de renume cum ar fi Loredana, “trupa Zdop şi Zdup” şi orchestra “Lăutarii” din Chişinău dirijată de maestrul Nicolae Botgros.

  Ce părere ai?

  loading...

  Related Articles

  Somaţii pentru eliberarea terenurilor ocupate ilegal. Primarul îi sfatuie pe cei în cauză, să le atace în instanţă

    Primăria Paşcani a luat primele măsuri, după şapte luni de zile de când Poliţia Locală a prezentat un raport cu privire la terenurile din...

  Tablete cu „două moaşe”. Elevii le vor primi la toamnă

  Elevii păşcăneni, lipsiţi de posibilităţile tehnice pentru a participa la cursurile online, vor primi tabletele promise abia de la începutul anului şcolar viitor. Nu...

  Vidanjarea subsolurilor, după ridicarea stării de alertă

    Vidanjarea subsolurilor blocurilor din Paşcani, acolo unde este cazul, va fi făcută după ridicarea stării de alertă, măsura impuse de Guvernul României pentru combaterea...

  Opinii