20.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Cine sunt tinerii polițiști din Pașcani și comunele apropiate, încadrați de curând. Interviu cu unul dintre ei

Șase tineri polițiști, abia ieșiți de pe băncile școli, și-au început cariera la Poliția Municipiului Pașcani și Secția 6 Rurală. Printre ei se află și Andrei, un tânăr în vârstă de 20 de ani, ce a absolvit Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina cu media 9,52. Joi, 7 aprilie, a vorbit despre cariera în poliție, cu păreri la cald, după câteva zile de muncă din postura de om al legii.

Încă din copilărie, spune că, și-a dorit să devină polițist și se bucură de reușita lui.

A fost repartizat de către  Inspectoratul de Poliție Județean Iași la Poliția  Municipiului Pașcani, specializarea Ordine și Siguranță Publică.

Am ales această specializare deoarece mi-a plăcut mereu să fiu în sprijinul și ajutorul cetățeanului, fiind capabil de a lua decizii spontane astfel încât conflictele care ar putea degenera în urmă unor neînțelegeri să fie aplanate. În alegerea carierei de poliţist, trebuie să primeze datoria faţă de ţară şi de cetăţeni prin asigurarea protecţiei acestora şi redarea sentimentului de siguranţă atât în spaţiile publice, cât şi acasă” precizează Andrei. Pe mai departe, își dorește să ajungă în corpul ofițerilor.

Oamenii legii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani le-au urat succes în carieră.

Ceilalți cinci tineri polițiști sunt Alexandru Scorobohaci – PP Cristești, Alexandru Năzare -PP Ruginoasa, Iulian Costin -PP Valea Seacă, Marian Gherasim -PP A.I. Cuza, Laurențiu Tirdea -PP Mogoșești Siret.

Toți sunt proaspăt absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, iar în următoarele șase luni vor fi inițiati în tainele muncii de poliție de către un om al legii cu experiență.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow