8.9 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021
Array

Cine sunt noii directori la școli și ce note au obținut – DOC

Cine sunt noii directori la școli și ce note au obținut

110 posturi de directori și directori adjuncți sunt disponibile în județul Iași. Prima probă, cea scrisă a avut loc luni, iar cei care au promovat sunt așteptați la evaluarea CV-ului și proba de interviu. Din Pașcani, au ocupat posturile în urma concursului pentru următorii ani, profesori cunoscuți de la “Miron Costin”, „Sadoveanu”, „Busuioc”, Grădinița cu program prelungit nr 3 și Școala Specială Pașcani. Pe listă sunt și școli din Târgu Frumos, Hîrlău și comunele învecinate.

Aproape o sută de profesori au intrat în febra examenului. Luni, 17 iulie, 96 de candidati din cei 97 inscrisi au sustinut proba scrisa din cadrul concursului organizat de MEN pentru cele 110 posturi vacante de director si director adjunct disponibile in judetul Iasi.

Examenul scris a presupus identificarea raspunsului corect pentru un numar de 40 de itemi din elemente de legislatie scolara si management educational, fiecare fiind punctat cu 2,5 puncte.

In urma evaluarii lucrarilor, 89 de candidati au promovat in etapa urmatoare, care se va derula in intervalul 19-21 iulie: este vorba despre evaluarea CV-ului si proba de interviu.

“Pentru derularea examenului au fost organizate 7 comisii de concurs, iar din fiecare comisie au facut parte 3 inspectori (unul in calitate de presedinte,  2 in calitate de membri) si 4 directori (2 in calitate de membri si 2 in calitate de secretari). Peste 40 de observatori (reprezentanti ai organizatiilor sindicale, ai autoritatilor publice locale, ai parintilor) au asistat la evaluarea tezelor si la redactarea proceselor verbale. ” a spus 

Aici se regăsesc profesorii Elena Dăscălița la “Miron Costin”, Radu Ardeleanu la “Mihail Sadoveanu”, ca directori adjuncți, iar directori plini Cătălin Condrea – Școala Specială Pașcani și Daniela Comârzan de la Grădinița cu Program Prelungit nr 3 din Pașcani.

Pe listă sunt și profesori care au participat la concurs pentru funcțiile de director și director adjunct din orașele Târgu Frumos, Hîrlău și comunele din împrejurimi.

[embeddoc url=”https://bittv.info/wp-content/uploads/2017/07/Rezultate-proba-scrisa-concurs-directori_directori-adjuncti_17-iulie-2017.pdf” download=”none”]

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Surpriză! Când apare noul film din seria “Singur acasă” și cine joacă în el. Trailerul a fost lansat deja

Un nou film din seria “Singur acasă” va fi lansat pe 12 noiembrie 2021. Acesta se va...

Amenzi mari pentru șoferii care parchează pe trotuar. Proiect legislativ adoptat Senat

Șoferii din România care nu sunt atenți în momentul în care își parchează mașinile pe spațiile pietonale...

Creșă mică în spatele RAGCL. Legislativul local, convocat din nou

Legislativul pășcănean este convocat în ședință de îndată pentru a hotărî amplasamentul noii creșe din municipiu. Ședința...

România va avea o „bursă a lemnului” în 2022

Asociaţia Forestierilor din România – ASFOR şi Bursa Română de Mărfuri (BRM) au încheiat un memorandum de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI