27.4 C
Paşcani
marți, august 16, 2022
Array

Cine sunt noii directori adjuncți la școli și ce planuri au pentru școală

Cine sunt noii directori adjuncți la școli și ce planuri au pentru școală

De luni, 13 februarie, mii de copii vor reveni din vacanță pentru a participa la cursurile celui de-al doilea semestru din anul școlar 2016 – 2017. Dacă la unele școli, se știa cine se afla la cârma lor, la altele, directori plini sau adjuncți au fost numiți în urma unei ședințe ce a avut loc la sediul Inspectoratului Școlar Județean Iași.

La Liceul Teoretic “Miron Costin” din Pașcani, noii directori sunt profesorii Mihaela Anușca și Elena Dăscălița, cea din urmă fiind numită de I.S.J. pe baza dosarului și datorită rezultatelor avute în ultimii ani cu elevii la olimpiade, concursuri și activități. Invitate în emisiunea “Dialoguri esențiale”, moderată de Maria Ungureanu, noua conducere speră la o mai bună comunicare între profesori – elevi – părinți, continuarea proiectelor de succes în școală dar și altele activități ce vor fi anunțate pe parcurs.

Nu este singura școală cu director adjunct nou, numit de Inspectorat. La Colegiul Național „Mihail Sadoveanu” din Pașcani, noul director adjunct este profesorul ce predă Geografie, Radu Ardeleanu.

La Colegiul Tehnic CF „Unirea” Pașcani, pe lângă directorul Daniela Orășanu și adjunctul Corina Ciopraga ce au participat la concurs, a mai fost numit profesorul Adrian Antioh în locul lui Vasile Sofron.

Și la Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” Pașcani este un nou dierctor adjunct. Este vorba despre profesorul de fizică Mihaela Pușcașu.

Menționăm că directorii şi directorii adjuncţi numiţi cu titlu interimar vor rămâne pe funcţii până la organizarea unui nou concurs pentru ocuparea acestor funcţii de conducere.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow