More

  Cine sunt membrii comisiilor de administrație la Biblioteca Municipală, Casa de Cultură și Clubul Sportiv

  Array

  Modificării importante în consiliile de administraţie ale instituţiilor aflate în subordinea Primăriei Paşcani. În şedinţa de astăzi consilierii locali au aprobat noua componentă a acestora.

  La Casa de Cultură, aleşii locali au hotărât ca Daniela Calistru, Mihaela Spiridon, Ruxandra Filipescu, Vasile Haldan şi Carmen Apostol să facă parte din consiliul de administraţie. Înainte de vot viceprimarului municipiului, Gabriela Nedelcu a venit cu o propunere. Aceasta a sugerat ca vechiul CA să rămâne în continuare deoarece au avut rezultate bune. Consilierii au hotărât însă să facă o schimbare.

  Discuţii au fost între aleşii locali la propunerile pentru Biblioteca Municipală. Primul care a făcut nominalizări a fost grupul PSD. Acesta a propus ca directorul, Mihaela Cojocaru să fie preşedinta CA, iar Vasile Haldan, Vasile Avramiuc şi Carmen Apostol membri.

  Opoziţia nu a fost de acord cu numărul nominalizărilor, mai ales că le rămânea o singură propunere de făcut. Situaţia a fost însă salvată de Vasile Avramiuc care a hotărât să se retragă, astfel PSD a avut două propuneri şi PNL alte două.

  Şi la Clubul Sportiv a fost schimbat consiliul de administraţie. Începând cu şedinţa de astăzi, acesta va fi format din Bogdan Mandric, Sorin Năcuță, Ionuţ Prodan, Ciprian Pintilie şi Bogdan Agafiţei.

  Menţionăm că tot în şedinţa de astăzi s-au constituit consiliile de administraţie la Spitalul Municipal de Urgenţă şi unităţile de învăţământ din Municipiu.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI