-3.7 C
Paşcani
miercuri, februarie 8, 2023

Cine sunt câștigătorii Festivalului Curcubeul Artelor de la Pașcani

Festivalul Curcubeul Artelor, organizat de Casa de Cultură Mihail Sadoveanu din municipiul Pașcani a adunat sute de copii talentați la dans și muzică, în două zile de sâmbătă din această lună. Pe 26 noiembrie a avut loc secțiunea interpretare muzicală, iar pe scenă au fost aproape 80 de momente artistice, susținute de soliști intrumentisti, soliști vocali de muzică ușoară și populară sau grupuri vocale.

Trofeul a fost câștigat de Alesio Ștefan Isticioaia.

La secțiunea muzică ce a avut loc sâmbătă, 19 noiembrie, câștigătorul trofeului a fost Ansamblul Sârba-n ciobănaș de la Coarnele Caprei, județul Iași.

Potrivit organizatorilor, scopul acestei manifestări îl constituie promovarea domeniilor artei la un nivel calitativ ridicat, descoperirea talentelor în rândul copiilor şi tineretului, pentru realizarea educaţiei lor estetice, dezvoltarea imaginaţiei, a bunului gust, a respectului pentru valorile acelui gen de artă, eliminarea compromisurilor, imitaţiilor şi mediocrităţii. S-a urmărit, de asemenea, dezvoltarea la copii şi tineri a spiritului de corectitudine, competiţie, prietenie şi fair-play în contextul întrecerilor între valori.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow